bekam lintah

  1. N

    Wanted Bekam lintah

    Ade tak sape2 kat sini buat perkhidmatan bekam lintah untuk gout? Kalau ada pm saya jap..... Tq...
  2. P

    Rawatan bekam lintah di seremban

    Perfectq,merupakan pusat yang menawarkan rawatan bekam lintah. Kami beroperasi di bangunan bazaar mains, seremban. Betul-betul depan rhb bank, sebelah pusat tuisyen setia dan berdekatan kfc baru menpunyai drive thru. Rawatan ini amat sesuai untuk merawat masaah resdung, sakit-sakit sendi...
  3. eboss

    Wanted Majalah MIDI keluaran Januari 2011 diperlukan- interview tentang BEKAM LINTAH

    Aku nak 5 copy MAJALAH MIDI keluaran 1HB Januari 2011. Ada kisah interview tentang BEKAM LINTAH aku tu...dah carik kat area Bangi....semua sold out...sapa leh dapat tolong PM aku...nanti aku bank in harga buku termsuk cost post. :D
  4. eboss

    PAID STICKY : Bekam Lintah | Bekam Angin | Bekam Darah | www.jombekam.com -0133197008

    PUSAT RAWATAN ALTERNATIF TERAPI BEKAM LOT NO. 15A, TINGKAT 1, BILIK NO. 5, JALAN 4/12, SEKSYEN EMPAT TAMBAHAN, BANDAR BARU BANGI, SELANGOR 013-3197008 (HISHAM) WWW.JOMBEKAM.COM Penunjuk arah : Paling mudah jika anda dari TOL BANGI, Roundabout Pertama ikut arah jam 12, Roundabout Kedua ikut...
Top
Log in Register