BTC USD 24,510.8 Gold USD 1,801.89
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Majalah MIDI keluaran Januari 2011 diperlukan- interview tentang BEKAM LINTAH

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Aku nak 5 copy MAJALAH MIDI keluaran 1HB Januari 2011. Ada kisah interview tentang BEKAM LINTAH aku tu...dah carik kat area Bangi....semua sold out...sapa leh dapat tolong PM aku...nanti aku bank in harga buku termsuk cost post. :D

page-0001.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

baim

Active+ Member
Messages
3,214
Joined
Jan 22, 2007
Messages
3,214
Reaction score
18
Points
25
ni karangkraf punya kan??
call aja opis..terus dier bagi..
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
ni karangkraf punya kan??
call aja opis..terus dier bagi..

aku baru email kat wartawan yg mai interview aku hari tu...harap2 dia leh post kan :D
 

kancil biru

Legendary Member
gem
Messages
11,642
Joined
Apr 4, 2008
Messages
11,642
Reaction score
1,099
Points
191
perhhhh mantap la....sampai habis SOLD OUT..hu hu nie semua peminat abg eboss la nie ha ha
 

chesnatesz

Super Active Member
Messages
7,900
Joined
Jun 29, 2008
Messages
7,900
Reaction score
158
Points
73
congratz bro..
dah masuk magazine dah gang kite nih..
proud f u...:)cgrock
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
congratz bro..
dah masuk magazine dah gang kite nih..
proud f u...:)cgrock

setakat nie Majalah MIDI dan TV 1 baru :D bila nak masuk ASTRO tak tau ler :p
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Yesssssssssss akhirnya aku dapat gak Majalah MIDI tu tadi kat kajang...Alhamdulillah..ada gak bahan bercetak untuk tatapan anak cucu dimasa depan...esok nak scan dan up kat tread bekam dan web www.bekamlintah.com
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Alhamdulillah..akhirnya dapat juga Majalah MIDI kat kajang tadi...esok nak scan dan up kat tread bekam dan kat web www.bekamlintah.com :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register