BTC USD 23,038.5 Gold USD 1,927.96
Time now: Jun 1, 12:00 AM

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,896
Points
591
PUSAT RAWATAN ALTERNATIF TERAPI BEKAM
LOT NO. 15A, TINGKAT 1, BILIK NO. 5,
JALAN 4/12, SEKSYEN EMPAT TAMBAHAN,
BANDAR BARU BANGI, SELANGOR
013-3197008 (HISHAM)
WWW.JOMBEKAM.COM


peta2.jpg


Penunjuk arah :

Paling mudah jika anda dari TOL BANGI,

Roundabout Pertama ikut arah jam 12, Roundabout Kedua ikut arah jam 12, Roundabout Ketiga ikut arah jam 3.

Lepas itu jalan terus lebih kurang 500 meter, tengok sebelah kanan jalan anda akan nampak kedai elektrik SENHENG.

Didepan anda ada trafik light, buat U Turn di situ dan menghala balik ke SENHENG.

Tempat Operasi di atas SENHENG tersebut.


Waktu Pusat Bekam ini beroperasi adalah seperti berikut :

* ISNIN - KHAMIS
o 10.00 Pagi - 3.00 Petang
o 5.00 Petang - 10.00 Malam


* JUMAAT
o 10.00 Pagi - 1.00 T/hari
o 5.00 Petang - 10.00 Malam


* SABTU / AHAD / CUTI UMUM
o 10.00 Pagi - 10.00 Malam


SILA HUBUNGI 013-3197008 (HISHAM) UNTUK BOOKING MASA RAWATAN.

1. Resdung
2. Maigrain
3. Gout
4. Tekanan Darah Tinggi
5. Tekana Darah Rendah
6. Kencing Manis
7. Barah Buah Dada
8. Senggugut
9. Sakit Sendi
10. Sakit Lutut
11. Kebas Kaki Tangan
12. Bisul
13. Jerawat
14. Sakit Belikat
15. Darah Pekat
16. Darah Beku
17. Kusta
18. Buang Darah Kotor


* Bekam Lintah
o

RM38 BAGI SATU JENIS PENYAKIT
o

PENGGUNAAN 1 - 3 EKOR JENIS LINTAH MENGIKUT JENIS PENYAKIT
o

TAMBAHAN LINTAH = RM10 EKOR BAGI SETIAP SATU EKOR
o

TANPA HAD MASA DAN SEHINGGA LINTAH JATUH SENDIRI
o

LINTAH YANG TELAH DIGUNAKAN AKAN DIMUSNAHKAN.
o

TIDAK DIKITAR ATAU DIGUNA SEMULA.


* Bekam Angin
o RM8 BAGI SETIAP SATU CUP/MANGKUK


* Bekam Darah
o RM10 BAGI SETIAP SATU MANGKUK


KURSUS TERAPI BEKAM LINTAH

*

Pelajari teknik TERAPI BEKAM LINTAH dan jadikan ia sebagai sumber pendapatan sama ada secara sepenuh masa atau sampingan dimasa lapang dan hari cuti.
*

Rawatan Terapi Bekam Lintah sememangnya mendapat sambutan ramai dan hampir tiada saingan didalam perniagaan rawatan alternatif.
*

Dengan bayaran serendah RM380 anda akan diperturun segala kaedah Rawatan Alternatif Terapi Bekam Lintah.


Berminat untuk mempelajari TEKNIK TERAPI BEKAM tetapi tidak dapat sertai kursus? Ia bukan penghalang untuk anda mempelajarinya.

Majalah MIDI keluaran Januari 2011

page-0001.jpg
 

Attachments

Last edited:
Sponsored Post

traderfox

Super Active Member
Messages
7,777
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,777
Reaction score
247
Points
83
Selama 2 hari aku tak masuk sini sebab gi kursus BEKAM LINTAH dengan satu DUKUN LINTAH

:eek::eek::eek:

Bukan setakat belajar tetapi aku juga buat Bekam lintah. Memang best. Ringan saja tengkok aku lepas buat. Rupanya kata Dukun Lintah tu tengkok aku keras dan tekanan darah aku naik sebab STRESS

So sekarang aku pun dah boleh buat rawatan Bekam Lintah.

Insyaallah dalam sehari dua nie aku update lagi lokasi yang sesuai, jenis penyakit yang boleh dibekam. malam nie nak test dengan kroni-kroni aku dulu.

:)paid:)paid:)paid

Dukun lintah? Cuak aku teringat citer antu indon dolu2 :eek:
 

eboss

CG Hardcore
gemgem
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,896
Points
591
Dukun lintah? Cuak aku teringat citer antu indon dolu2 :eek:

Jangan cuak. Tarak minta pulut kuning punya.

Orang yang aku pi tuntut ilmu nie memang dukun lintah bukan penternak- lintah dan dia tak pernah ajar orang ilmu nie

Jenuh juga aku pujuk dia sepanjang minggu lepas baru dia sanggp peturun ilmu

:)paid:)paid:)paid
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register