BTC USD 48,441.3 Gold USD 1,779.46
Time now: Jun 1, 12:00 AM

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
PUSAT RAWATAN ALTERNATIF TERAPI BEKAM
LOT NO. 15A, TINGKAT 1, BILIK NO. 5,
JALAN 4/12, SEKSYEN EMPAT TAMBAHAN,
BANDAR BARU BANGI, SELANGOR
013-3197008 (HISHAM)
WWW.JOMBEKAM.COM


peta2.jpg


Penunjuk arah :

Paling mudah jika anda dari TOL BANGI,

Roundabout Pertama ikut arah jam 12, Roundabout Kedua ikut arah jam 12, Roundabout Ketiga ikut arah jam 3.

Lepas itu jalan terus lebih kurang 500 meter, tengok sebelah kanan jalan anda akan nampak kedai elektrik SENHENG.

Didepan anda ada trafik light, buat U Turn di situ dan menghala balik ke SENHENG.

Tempat Operasi di atas SENHENG tersebut.


Waktu Pusat Bekam ini beroperasi adalah seperti berikut :

* ISNIN - KHAMIS
o 10.00 Pagi - 3.00 Petang
o 5.00 Petang - 10.00 Malam


* JUMAAT
o 10.00 Pagi - 1.00 T/hari
o 5.00 Petang - 10.00 Malam


* SABTU / AHAD / CUTI UMUM
o 10.00 Pagi - 10.00 Malam


SILA HUBUNGI 013-3197008 (HISHAM) UNTUK BOOKING MASA RAWATAN.

1. Resdung
2. Maigrain
3. Gout
4. Tekanan Darah Tinggi
5. Tekana Darah Rendah
6. Kencing Manis
7. Barah Buah Dada
8. Senggugut
9. Sakit Sendi
10. Sakit Lutut
11. Kebas Kaki Tangan
12. Bisul
13. Jerawat
14. Sakit Belikat
15. Darah Pekat
16. Darah Beku
17. Kusta
18. Buang Darah Kotor


* Bekam Lintah
o

RM38 BAGI SATU JENIS PENYAKIT
o

PENGGUNAAN 1 - 3 EKOR JENIS LINTAH MENGIKUT JENIS PENYAKIT
o

TAMBAHAN LINTAH = RM10 EKOR BAGI SETIAP SATU EKOR
o

TANPA HAD MASA DAN SEHINGGA LINTAH JATUH SENDIRI
o

LINTAH YANG TELAH DIGUNAKAN AKAN DIMUSNAHKAN.
o

TIDAK DIKITAR ATAU DIGUNA SEMULA.


* Bekam Angin
o RM8 BAGI SETIAP SATU CUP/MANGKUK


* Bekam Darah
o RM10 BAGI SETIAP SATU MANGKUK


KURSUS TERAPI BEKAM LINTAH

*

Pelajari teknik TERAPI BEKAM LINTAH dan jadikan ia sebagai sumber pendapatan sama ada secara sepenuh masa atau sampingan dimasa lapang dan hari cuti.
*

Rawatan Terapi Bekam Lintah sememangnya mendapat sambutan ramai dan hampir tiada saingan didalam perniagaan rawatan alternatif.
*

Dengan bayaran serendah RM380 anda akan diperturun segala kaedah Rawatan Alternatif Terapi Bekam Lintah.


Berminat untuk mempelajari TEKNIK TERAPI BEKAM tetapi tidak dapat sertai kursus? Ia bukan penghalang untuk anda mempelajarinya.

Majalah MIDI keluaran Januari 2011

page-0001.jpg
 

Attachments

  • SignagePic.jpg
    SignagePic.jpg
    214.2 KB · Views: 1,032
Last edited:
Sponsored Post

lah7257

Active Member
Messages
1,971
Joined
Mar 20, 2007
Messages
1,971
Reaction score
5
Points
25
aku pun nak la gak try ni.. Charge dia berapa?
 
Last edited:

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Gambar aku berbekam lintah

 

Attachments

  • lintah.jpg
    lintah.jpg
    124.2 KB · Views: 386
  • lintah4.jpg
    lintah4.jpg
    174.2 KB · Views: 134
  • lintah1.jpg
    lintah1.jpg
    141.8 KB · Views: 151
  • lintah2.jpg
    lintah2.jpg
    115.1 KB · Views: 162
  • lintah3.jpg
    lintah3.jpg
    126.6 KB · Views: 111
Last edited:

traderfox

Super Active Member
Messages
7,770
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,770
Reaction score
243
Points
83
Selama 2 hari aku tak masuk sini sebab gi kursus BEKAM LINTAH dengan satu DUKUN LINTAH

:eek::eek::eek:

Bukan setakat belajar tetapi aku juga buat Bekam lintah. Memang best. Ringan saja tengkok aku lepas buat. Rupanya kata Dukun Lintah tu tengkok aku keras dan tekanan darah aku naik sebab STRESS

So sekarang aku pun dah boleh buat rawatan Bekam Lintah.

Insyaallah dalam sehari dua nie aku update lagi lokasi yang sesuai, jenis penyakit yang boleh dibekam. malam nie nak test dengan kroni-kroni aku dulu.

:)paid:)paid:)paid

Dukun lintah? Cuak aku teringat citer antu indon dolu2 :eek:
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Gambar lagi

 

Attachments

  • lintah7.jpg
    lintah7.jpg
    150 KB · Views: 111
  • lintah6.jpg
    lintah6.jpg
    158 KB · Views: 94
  • lintah5.jpg
    lintah5.jpg
    142.5 KB · Views: 120
  • lintah8.jpg
    lintah8.jpg
    100.9 KB · Views: 113
Last edited:

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Sapa yang buat rawatan ni kena bawa t shirt buruk spare untuk pakai masa balik sebab walaupun dah letak-plaster tetapi darah hitam dan pekat tetap mengalir sehingga 3-4 jam
 

eboss

CG Hardcore
Messages
85,652
Paid Membership
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,895
Points
591
Dukun lintah? Cuak aku teringat citer antu indon dolu2 :eek:

Jangan cuak. Tarak minta pulut kuning punya.

Orang yang aku pi tuntut ilmu nie memang dukun lintah bukan penternak- lintah dan dia tak pernah ajar orang ilmu nie

Jenuh juga aku pujuk dia sepanjang minggu lepas baru dia sanggp peturun ilmu

:)paid:)paid:)paid
 

traderfox

Super Active Member
Messages
7,770
Joined
Apr 25, 2008
Messages
7,770
Reaction score
243
Points
83
Kawasan2 sensitip (telinga, lubang hidung)diorg dah siap tutup ke bro? Safety first... hehe..
 

decalXsia

Super Active Member
Messages
5,492
Joined
Jun 25, 2008
Messages
5,492
Reaction score
100
Points
73
cyala bro...:)
aku nk bekm gk r..
nk wt tuk rsdung..bleh ke?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register