Ragnarok M: Eternal Love

CG Sponsors




tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,513
Reaction score
559
Points
126
Buat pemain ragnarok online suatu ketika dahulu.

Skang depa dah launch versi mobile. Bole terus ke web ni download.

Ni best lagi dari idle poring :D:D.





https://www.ragnaroketernallove.com/

Sini plak database utk ro.

https://www.roguard.net

skrg tgh gile memasak
bahan habis terpaksa p farm bahan2 terutama yg rare
aku ikut website ni untik recipe tp ade yg xdpt
https://gamingph.com/2018/11/list-of-all-recipes-in-ragnarok-m-eternal-love/amp/

3 star punya menu boleh buat senang
masuk 3+ star semua jadi sampah





 
Last edited:
Sponsored Post

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,513
Reaction score
559
Points
126
Sebiji cam ro dlu2.

Tapi bleh auto pukul, dan auto cast skill, so tak perlu pacak bot :D:D.



 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster Of Month
Joined
Mar 15, 2010
Messages
279,394
Reaction score
11,361
Points
2,376
Nak try jgk la yg ni
Idle Poring dah boring :D
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,513
Reaction score
559
Points
126
Nak try jgk la yg ni
Idle Poring dah boring :D
pakai emulator jimat space phone hihi..

utk phone, installer dia baru 1gb++

tp selepas install dan extract file dia..

jadi 4gb++
 

Hayy

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
6,273
Reaction score
148
Points
83
alamak..
legend ni..
tp skrg tgh layan black desert online plak.
mau tak kerja nanti lyan RO
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,513
Reaction score
559
Points
126
nak cepat naik lvl sila buat quest dia..

tgk kat map, bila ada tanda tiga titik, tu la quest .. click dan follow instruction..

 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,513
Reaction score
559
Points
126
alamak..
legend ni..
tp skrg tgh layan black desert online plak.
mau tak kerja nanti lyan RO
bleh auto boh, kalo nak jalan atau attack tak perlu kene klik mouse macam dlu2 lagi :D:D

tp gameplay masih sama.. npc, item, monster
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,513
Reaction score
559
Points
126
kalo nampak tanda seru merah tu, sila pergi..

biasanya ada quest juga.. nnt dpt exp dan zeny ..

 

Hayy

Super Active Member
Joined
Oct 21, 2010
Messages
6,273
Reaction score
148
Points
83
ada event apa skrg.
boleh la boring2 nanti instal kt fon.hihi
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,513
Reaction score
559
Points
126
ada event apa skrg.
boleh la boring2 nanti instal kt fon.hihi
takde event apa lagi.. baru je game ni dilancarkan hujung bln lepas :D

farm dan up lvl je dlu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register