Ragnarok M: Eternal Love

CG Sponsors




Sponsored Post

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,952
Reaction score
35
Points
30
pakai emulator je bos.. terbaik..baru nk install ni..open beta lagi kan..
 

lats840

Active Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
1,984
Reaction score
170
Points
43
mcm best..
tapi ape kan daya, storage henpon dah penuh..
kne beli phone baru ni...
hehehe...
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,512
Reaction score
559
Points
126
mcm best..
tapi ape kan daya, storage henpon dah penuh..
kne beli phone baru ni...
hehehe...
den pon henpon tak mampu tampung dah ni hehe..

nak beli henpon tu beli 32gb keatas.. la ni sume apps besau2 . lagi2 game :D:D
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,148
Reaction score
219
Points
73
emulator mana yg ringan ea? mumu ke nox ?

btw, cepat up level tk?
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,512
Reaction score
559
Points
126
emulator mana yg ringan ea? mumu ke nox ?

btw, cepat up level tk?
den suka nox lagi..

bole cuba dua2 kalo nak compare sendiri hehe..

naik lvl cepat buat quest boh.. pukul sekoq natang mmg lambat naik..
 

AMHFZ

Super Active Member
Joined
Mar 6, 2012
Messages
5,148
Reaction score
219
Points
73
den suka nox lagi..

bole cuba dua2 kalo nak compare sendiri hehe..

naik lvl cepat buat quest boh.. pukul sekoq natang mmg lambat naik..
tk lama lagi ada la bot.. mcm pubg, dh ada cheat dh.. aiyoo.. sekejap je best game2 mcm ni
 

tr4falgar

Super Active Member
Joined
Oct 14, 2012
Messages
6,512
Reaction score
559
Points
126
tk lama lagi ada la bot.. mcm pubg, dh ada cheat dh.. aiyoo.. sekejap je best game2 mcm ni
cheat utk loser je..

den dari dlu main ro utk blasah mvp, buat topi .. itu yg utama..

pvp kadang2.. selagai lom ada cheat, bleh la layan pvp..

org main cheat kat pvp je.. sbb nak tunjuk kuat .. padahal main tipu :p:p
 
Sponsored Post
Top
Log in Register