BTC USD 63,984.2 Gold USD 1,776.41
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted PS3...sesape nak jual?

odie

Banned
Joined
Dec 8, 2010
Messages
978
Reaction score
10
Points
15
Salam, semoga sumer gamerz berada dlm keadaan baik...ok..so sy nk tau ade tk sesape nk jual PS3? coz ingatkan nak beli second jek utk hiburan family:) kalo ade,tlg inform ASAP..tq:)
 
Sponsored Post

ajeez0708

Active Member
Joined
Mar 24, 2009
Messages
1,278
Reaction score
4
Points
25
Gi kat LYN forum, tengok dalam Garage Sales, belambak org jual.. but kalo 700 ke bwh, bleh dpt fat version jer.. baik spend sket amek slim.. sbb fat nie unreliable sket.. anytime bleh KO
 

odie

Banned
Joined
Dec 8, 2010
Messages
978
Reaction score
10
Points
15
Lyn forum? ade garage sale ek? oraits..tq so much...budget 800 ade tk?;)
 

muka_alak_sinyum

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2010
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
saya ada sebijik nak jual. slim version. rm1100 siap 6 original bluray game (so harga console da jatuh rm500 camtu je la aku jual. hehee aku de 2 bijik. so yg nie aku nak jual...

sesiapa berminat sila roger2 aku.
 

muka_alak_sinyum

Fun Poster
Joined
Dec 19, 2010
Messages
109
Reaction score
0
Points
10
saya ada sebijik nak jual. PS3 SLIM 120GB + 6 Ori Blueray disc. (mesti beli sekali disc coz aku simpan pon nak watpe lg. hehe.

Pakai Br 5 bulan. so skang nak beralih ke x-box elite...so nak topup2 skit la utk dpt natang tu.

silelah roger2 kalau ade yg berminat....

Lokasi Aku: Kolompo/Selangor.

.:Berkhidmat utk para gamerz:.
 

sony1685

Fun Poster
Joined
Jan 3, 2011
Messages
110
Reaction score
0
Points
10
Available lg x bro?...condition ok x?...kotlah terjatuh ke apa ker..calar ke apa ke kan...tu tanya dulu tu...Bro 6 disc tu game apa?...brapa harga muktamad ni?...1100 tu mcm mahal sgtlah sbb skang nipun yang sony malaysia jual 1299 320GB...
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register