playstation

  1. girlsilver

    Playstation 2 (Full set) Harga mur2

    Assalamualaikum! hai cgrianssss WTB PS2 full set.... untuk bg anak2 main waktu cuti sekolah ni. PS2 dalam keadaan elok dan masih boleh digunakan smpai pitam hahahaa COD Shah Alam/Klang Harga bawah RM200 diutamakan... TQ
  2. monyetsenyum

    Wanted Mencari ps4 murah-murah jangan marah

    Salam Warga CG.. Di sini saya ingin mencari sapa-sapa yang nak juai PS4 boleh PM saya. Kalau PS3 pon boleh kalau nintendo wii pon boleh PM kita deal tengok ONXON..:D
  3. Rizal

    Wanted Game ps4 dan nintendo switch

    as salam..sape2 yg dah xnk main atau dah abis main nak tolak2 murah bgtau ye :D
  4. T

    Wanted Playstation 2

    Tgh mencari ps2 yg murah2, harga murah2 jer... rm100-rm150 complete set...kalu ada cd ok jugak... Yg modify2 pun blh... Tq..:D
  5. K

    Wanted Controller PS3 terpakai

    salam semua... - kawan nak cari controller ps3 original terpakai - budget bawah rm90...condition tip top (semua berfungsi dengan baik) - kalu ada hubungi sms/call/whatapps : 013-2559285 (karim) :)cgrock
  6. ferDJ92

    Wanted PSVita << RM600

    Assalamualaikum warga CG, Saya mencari PSVita dengan perkadaran harga dibawah RM600. COD area KL atau sewaktu dengannya. Sesiapa nak jual boleh try usha di thread bersama dengan gambar. Sekiranya berjaya menarik minat saya, anda akan mara ke peringkat seterusnya. *Tinggalkan PM kalau saya...
  7. M

    Wanted PS3 slim

    WTB PS3 slim full set + 1 controller *xnk game Cod area kota damansara. Budget rm400 - rm550
  8. D

    Wanted Sony Playstation 2

    Salam semua saya sedang mencari sony playstation 2 yg murah2 so klau ade sesape nak tolak meh sini whatsapp saya di 0173377240...klau korang nak comment kat bawah ni tggalkan tros no phone snang saya nak contact..
  9. C

    Wanted PSN (Playstation Network cards)

    If anyone has Playstation Network cards for sale contact me. I need many daily. Thanks.
  10. nickyr8

    Wanted PS3 500gb Super Slim

    Sape ader nak jual? 2nd hand punye dan masih ade warranti sony la klu ble..pm..tq cg
  11. slvrchair

    Wanted Dah Beli - PS2 Recond Set RM358 Kat City Plaza Aloq Setaq

    Aku tumpang bertanya...nak cari SONY Playstation 2 yg terpakai/baru/recon kalau ader sape2 nk jual bleh la reply kt thread or pm Details: Budget: make me an offer (PM)...bergantung kepada pakej tuan, kalau ader package skali dgn game lagik cantik...harga ngam dengan add-on yg tuan nk bagi sy...
  12. paklah7688

    Wanted Psp dan handphone klon dari China

    salam.. ada permintaan utk barang seperti di atas dengan harga borong.. jika ada sape2 leh supply atau ada contact, leh Pm sye kalau kena dengan harga nya, terus close deal.. leh call/sms - 012-655 6873
  13. H

    Wanted PS2 secondhand

    salam.. ade spe2 yg nk jual ps2 murah2 bole la pm sy... nk beli utk ank buah kt kg.. :)
  14. M

    Wanted Ps3 jailbreak

    nak tnya ada x sesiapa buat ps3 jailbreakkk
  15. sazleej

    Wanted Compact LED Projector, Garam Bukit Biji dan lain2 dengan harga yang best

    Salam.. aku nak carik : 1. benda2 di atas ( LED projektor untuk mengajar :">:"> ) mesti terang 3000 lumen ke atas :-? dan boleh digunakan dalam kelas sekolah menengah... 2. Garam bukit 100% asli, macam garam jantan.. 3. ps3 jailbreak.. ( 320 Gb ) .. anak dah bising nak main game.. Jailbreak...
  16. haki

    Wanted Faulty LCD PSP 3000

    Salam,kalau ade sape2 nk tolak psp3000 yang rosak skrin blh la pm sy..kalau boleh yg ade fullset.yakin sket bukan barang "terambik" ....
  17. chinchai_bunchai

    Wanted Psp 3000

    sape2 yang ade jual PSP 3000 ek? price 400+...full set in box with 8gb memory skali game
  18. A

    Wanted Psp second hand

    salam 1M..aku nak cari psp second aa pasal aku nak layan game mase jenjalan,skgni memang dah ade xbox360 tapi xleh bawak main kat lua..harge kedai aku survey psp baru dalam 5++,ingat nak cari terbaik & murah hehe:D
  19. nzie

    Wanted Ylod/rsod PS3 console

    as the title stated,i want to buy RSOD (FW 3.55 or below) OR YLOD only console,which fresh 1st time never repair before.please offer me if you want to sell yours.
  20. blackiel

    Wanted Ps2 2hand budget bwh RM300

    aku nk cari ps2 2hand yg harge dlm RM200:-?....area TRG
Top
Log in Register