BTC USD 24,253.4 Gold USD 1,799.00
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Dah Beli - PS2 Recond Set RM358 Kat City Plaza Aloq Setaq

slvrchair

Active+ Member
Messages
4,566
Joined
Aug 7, 2008
Messages
4,566
Reaction score
315
Points
56
[STRIKE]Aku tumpang bertanya...nak cari SONY Playstation 2 yg terpakai/baru/recon

kalau ader sape2 nk jual bleh la reply kt thread or pm

Details:

Budget: make me an offer (PM)...bergantung kepada pakej tuan, kalau ader package skali dgn game lagik cantik...harga ngam dengan add-on yg tuan nk bagi sy deal trus

Reason: beli utk adik aku dier baru abeh pmr, aku janji nk bagi dier ps2 kalau dier lulus hahaha

Dealing Method: COD area Kedah/Penang/Perak Utara (perak besaq abaq hang LOL...nk COD sampai ke sungkai tuh jenuh la aku.. baik aku trus pi KL hahahah)

Additional Info: Kalau jadi/deal...sy akan test on-site(rumah ker/highway ker) and cash on the spot :) so COD is a must kalau tak camne nk test ye dak?


Terima kasih kerana singgah :D

ok layang gambir plak...aku tak kisah model yg mane, janji ok bleh main lagi dan takde malfunction...[/STRIKE]

Aku dh beli kt City Plaza Aloq Staq...perghhh jenuh aku pusing satu alor setar jmpe jgk

ps2 recond set (mmg macam baru huhu bekilat)
2 local controller
1 8Mb memory card
cable+wire set
30 games (free gift - 10 bleh pilih siap kasik dvd beg/casing)


RM 358.00 terbaik...warranty 2 minggu je huhu okla aku lenjan puas2 tgk ader ape2 prob tak

baru jer angkat pkl 8 tadi..

kepada yg PM/reply thread time kasih sme..

okla puas ati

1284289389_120483362_1-Pictures-of--ps2-modified-good-cond-with-games-1284289389.jpg

launch-ps2.jpg

slim_ps2_playstation_2.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

unos9914

Fun Poster
Messages
881
Joined
Oct 6, 2010
Messages
881
Reaction score
1
Points
15
budget dlm brapa?

sy ada 1 dh lama xpkai...

ingt nk tolak je...
 

SHiNiGaM!

Active+ Member
Messages
2,929
Joined
Sep 17, 2011
Messages
2,929
Reaction score
12
Points
25
Saya pun ada..lama tak on..

game?dkt 2 kotak..
 

isyamuddin

Fun Poster
Messages
216
Joined
Dec 12, 2009
Messages
216
Reaction score
1
Points
20
nak ke? aku ada sebijik, slim set siap 2 controller, cooling fan kat depan tu 2 memory, dan dekat 2 hingga 3 buku games. amacam nak?
 

slvrchair

Active+ Member
Messages
4,566
Joined
Aug 7, 2008
Messages
4,566
Reaction score
315
Points
56
budget dlm brapa?

sy ada 1 dh lama xpkai...

ingt nk tolak je...

nak ke? aku ada sebijik, slim set siap 2 controller, cooling fan kat depan tu 2 memory, dan dekat 2 hingga 3 buku games. amacam nak?

Saya pun ada..lama tak on..

game?dkt 2 kotak..

ok tuan pm sy offer dlm RM, sy takde budget...kne tgk pada package yg tuan offer :) klau harga ngam dgn package, sy sebat

tq tuan

P/S:
PM sy skali tahun dibeli dengan kalu ader condition status console (cam crack ker/calar/butang tercabut satu...etc..)

dan lastly, COD sy sperti di first page sy dah edit :)
 

isyamuddin

Fun Poster
Messages
216
Joined
Dec 12, 2009
Messages
216
Reaction score
1
Points
20
ala bro, nak COD ke? aku nak ke kedah jauh la plok hehehehehe. takpe aku BUMP je!!


BUMP!!
 

slvrchair

Active+ Member
Messages
4,566
Joined
Aug 7, 2008
Messages
4,566
Reaction score
315
Points
56
ala bro, nak COD ke? aku nak ke kedah jauh la plok hehehehehe. takpe aku BUMP je!!


BUMP!!

tuh la kalau tak COD camno den nk test huhu...time kasih sbb bump

tuan ader ps2 nk tolak ker? :)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register