BTC USD 40,816.5 Gold USD 1,866.21
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pruden Agen dicari

zerouseven

Freshie
Joined
Nov 10, 2008
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
thx,,, x jelas ke aku bgtau...haha
tapi bace2 btul macam kel%ng gak aku ckp...

aku x minat jd ejen tp bminat nak masuk takaful prudential ni..
tp x tau nak refer kat sape...hehe
 
Sponsored Post

mounaire

Fun Poster
Joined
Oct 10, 2007
Messages
672
Reaction score
0
Points
10
thx,,, x jelas ke aku bgtau...haha
tapi bace2 btul macam kel%ng gak aku ckp...

aku x minat jd ejen tp bminat nak masuk takaful prudential ni..
tp x tau nak refer kat sape...hehe

heheheee... aperr la.. tulis la bagi org paham:D.. tgk smua org blurr.. meh sini nak masuk PruBSN.. u dok mana.. kalau utara contact saya.. kalau dok KL.. ramai bleh contact kat sini.. Aziz ada.. Brahim pun ada.. kalau dok JB.. nuuu contact BroDean..
 

dudin

Active Member
Joined
Sep 30, 2006
Messages
1,148
Reaction score
5
Points
25
thx,,, x jelas ke aku bgtau...haha
tapi bace2 btul macam kel%ng gak aku ckp...

aku x minat jd ejen tp bminat nak masuk takaful prudential ni..
tp x tau nak refer kat sape...hehe

duk jb ker bro?
jom pekena teh secawan dua..
 

fdhm2u

Active Member
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2,053
Reaction score
1
Points
25
thx,,, x jelas ke aku bgtau...haha
tapi bace2 btul macam kel%ng gak aku ckp...

aku x minat jd ejen tp bminat nak masuk takaful prudential ni..
tp x tau nak refer kat sape...hehe

Area PJ dan KL leh contact aku...:)cgrock
 

Nizam Safuan

Account Locked as requested
Joined
Aug 29, 2008
Messages
919
Reaction score
51
Points
20
thx,,, x jelas ke aku bgtau...haha
tapi bace2 btul macam kel%ng gak aku ckp...

aku x minat jd ejen tp bminat nak masuk takaful prudential ni..
tp x tau nak refer kat sape...hehe

Salam,

Mehla join kitorang, Al-Isra' Associates kat PJ. Cawangan banyak boleh dikatakan seluruh negara ada. Yg paling penting agency tu bumiputra n Islam maa...

Choose the right company, the right agency, the right product and we'll make sure that u will be successfull in the business.

Wassalam.

ISMANIZAM SAPUAN
013.7011.443
AL-ISRA' ASSOCIATES SDN BHD
PRUDENTIAL ASSURANCE M BHD
PRUDENTIAL BSN TAKAFUL BHD
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
thx,,, x jelas ke aku bgtau...haha
tapi bace2 btul macam kel%ng gak aku ckp...

aku x minat jd ejen tp bminat nak masuk takaful prudential ni..
tp x tau nak refer kat sape...hehe

Hehehhee, aku ingat nak jadi agent. Kalau nak amik policy, boleh le contact aku 019-323 2121 (Aziz Riadi)....kalau nak tau info boleh masuk sini : http://www.prubsninfo.com

Kou kat area mana nie?...sekarang nie ada medical card 500K sampai 1.5 Juta wooo,....bagus tuuu...
 

Nizam Safuan

Account Locked as requested
Joined
Aug 29, 2008
Messages
919
Reaction score
51
Points
20
Hehehhee, aku ingat nak jadi agent. Kalau nak amik policy, boleh le contact aku 019-323 2121 (Aziz Riadi)....kalau nak tau info boleh masuk sini : http://www.prubsninfo.com

Kou kat area mana nie?...sekarang nie ada medical card 500K sampai 1.5 Juta wooo,....bagus tuuu...

Medical Card 1.5juta? Wow (bunyi mcm Jamal Pak Tongko sket) hehehe. Berapa bayarnya tu sbulan bro ajiz?

Ismanizam Sapuan
013.7011.443
[email protected]
PRUDENTIAL ASSURANCE M BERHAD
PRUDENTIAL BSN TAKAFUL BERHAD
(PROTECTION+SAVING+MEDICAL)
 

zerouseven

Freshie
Joined
Nov 10, 2008
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
mekasih aa byk nye offer...offer lagi2x...
xde ejen2 aweks ke..haha

aku area rawang
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Medical Card 1.5juta? Wow (bunyi mcm Jamal Pak Tongko sket) hehehe. Berapa bayarnya tu sbulan bro ajiz?

Ismanizam Sapuan
013.7011.443
[email protected]
PRUDENTIAL ASSURANCE M BERHAD
PRUDENTIAL BSN TAKAFUL BERHAD
(PROTECTION+SAVING+MEDICAL)

Murah je bang. Paling tinggi pun dalam RM 300 sbln siap dengan simpanan dan elaun hospital, elaun bedah dan mcm2 lagi.
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
mekasih aa byk nye offer...offer lagi2x...
xde ejen2 aweks ke..haha

aku area rawang

Kou nak yang awek2, memula nak sign bukan main le dia layan kou, dah lama2 nanti service hancus, kou datang kat kitaorang nak minta tolong ke nak minta nasihat ke..kou cari le agent tu balik...:D.

Sebab aku dah kena banyak kali mcm nie, memula aku approached nak dengan agent awek2. Lepas tu, sekali awek tu dah tak buat, atau dah tak layan sangat, nak tanya statement, claim dan sebagainya minta tolong aku...chaitttt....mcm nie punya orang pun ada kaaa...:(
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register