BTC USD 56,891.0 Gold USD 1,834.92
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pruden Agen dicari

zerouseven

Freshie
Joined
Nov 10, 2008
Messages
38
Reaction score
0
Points
6
salam, kau nk masuk prudential tp x kenal ejen..
sape2 mau amik aku x? ejen female dialu-alukan
 
Sponsored Post

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
prudential ni insurance ka?
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
prudential ni insurance ka?

Prudential ni Insurance la bang. Tapi sekarang nie dah ada mcm2.

- Life Insurance
- General Insurance
- Fund Management
- Takaful
- General Takaful

Prudential dah 84 tahun dah kat malaysia.
 

epi_san

Super Active Member
Joined
Aug 28, 2007
Messages
5,363
Reaction score
26
Points
70
ha tu ..
azizi agen ..
contact2 la ..
:)
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
salam, kau nk masuk prudential tp x kenal ejen..
sape2 mau amik aku x? ejen female dialu-alukan

Datang training dulu, amik exam dulu....bukan sesenang nak jadi agent beb....
 

fdhm2u

Active Member
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2,053
Reaction score
1
Points
25
salam, kau nk masuk prudential tp x kenal ejen..
sape2 mau amik aku x? ejen female dialu-alukan

laaa, aku ingat nak cari agen utk recruit..
rupanya nak jadi agen utk ambil dia jadi agen..
Bro kat area mana ni?
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Tu la pasal. Aku memula ingat, dia mencari agent, rupanya dia tak kenal agent utk dia jadi agent...:D
 

esohor

Active Member
Joined
Jun 12, 2008
Messages
1,524
Reaction score
0
Points
20
hehehe

tu lah org tua2 pesan - CAKAP BIAR TERANG :D :D
 

azizriadi

Active+ Member
Joined
Sep 4, 2007
Messages
4,117
Reaction score
58
Points
30
Kalau nak join, bersungguh2, boleh contact aku, tapi kalau setakat nak cuba2 market....market dah ready, tinggal buat je. Kalau tak caya, tanya agent2 lain yang ada kat CG forum nie..:D
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register