BTC USD 82,973.4 Gold USD 4,144.17
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Program Taawon - programtaawon.com

HANG NAK SEDAR DIORNG BKAN KAT SINI ,APAKATA HANG PI TGGU DPAN PINTU PAGAR HQ SAPA MAI NAK DGR TAKLIMAT HANG BUKA SEKOLAH KAT SITU .PASTI BERKESAN.FIKIR 2,3,4,kali tak Ckup KENA 10kali bru ckup.ADIK HANG MENYESAL BTUL KE rm3k.ka rm 3330 kut.kalu adik hang join plan A1 atau Plan A2 mmg sesen tak dak duit.AKU NAK ORG MELAYU CUBA FAHAM 10 thun dulu lagu (CINTA IT siti nurhaliza) faham senikata dia ,bru best nak berforum.

tapi kalo ko ada depan pintu pagar tu lagi bagus,set time.
fuhh menggelegak darah aku ni

apa barang lagu siti...meh layan versi akustik plak,baru best aku nak hentam2 sekor2.layan...zasssss

http://www.facebook.com/video/video.php?v=550414483009

bg aku section matrix,labu peram ni tak payah sopan2 la,nama section pn dah kurang sopan,rasa tak payah kot nak ikut etika berforum kat threads sampah masyarakat ni

tumpang selit bro.. :D

bnyk tu RM3K, da balik modal lom???

mana der istilah nk senang dok diam dpt duit...
USAHA.. USAHA.. USAHA...

.OK LAH KASI KELU SKIT BLEH KUT..(PLAN A2 RM 372) + plan B (B1 rm246)+ (B2 rm246) + (B3 rm246)=jum RM1110.akta bafia akta AMLA akta AJL sila tuan ronda ronda thread yg terdahulu pasti ada.DAH SEBUT SUMBANGAN TAK PERLU LE SAMADA ORG KAYA KE ORG MISKIN KE ORNG OKU KE. KITA DARI SEBUAH KELUARGA.DI JADIKAN TUHAN YG MAHA ESA.BERSEPAKAT DAN BERSATU HATI.AGAR HIDUP DIBERKHATI.BERGOTONG ROYONG BEKERJASAMA-SAMA BANTU MEMBANTU TOLONG MENOLONG BEDERAU SINONIM PD MSYKT ORG MELAYU.KALU SEDEKAH.DERMA.ZAKAT.ZAKAT FITRAH.DAGING QURBAN YA KENA DPT KEBENARAN PIHAK BERWAJIB DAN ISLAM DAH TETAPKAN SIAPA YG PATUT MENERIMA.

ehhh penawoon tarbus punya ckp satu sen haram tak bole pakai la hanattt.

http://www.youtube.com/watch?v=tqMb8oRDksM&feature=related

xblh tnjuk marketing plan sbb takut pecah pekung kt dada kn?
ahli xblh promot online sbb tkt kene serbu dgn ahli
cg yg bijak pandai kan,
common la bri kate sistem cggih sgt hehe

BKAN MACAM TU SATGI HANGPA PLAK KATA PEMALAS.NAK KAYA KE NAK SENANG KE TITIK TOLAK BERUSAHALAH.DAH BERAPAKALI DAH HIACER DOK GODAM MMG BIASA LAH TUU.DEPA GODAM BINA BLEK TP SKRG SECURE OK, LG PUN ONLINE PORTAL BKAN ADA SISTEM EWALLET CUMA PENYATA AKAUN PESERTA AJE DAN MAKLUMAT BERKAITAN PRGM.Wang pos sykt htar ke peserta proses biasa kederat Posmen gak.:D

BKAN MACAM TU SATGI HANGPA PLAK KATA PEMALAS.NAK KAYA KE NAK SENANG KE TITIK TOLAK BERUSAHALAH.DAH BERAPAKALI DAH HIACER DOK GODAM MMG BIASA LAH TUU.DEPA GODAM BINA BLEK TP SKRG SECURE OK, LG PUN ONLINE PORTAL BKAN ADA SISTEM EWALLET CUMA PENYATA AKAUN PESERTA AJE DAN MAKLUMAT BERKAITAN PRGM.Wang pos sykt htar ke peserta proses biasa kederat Posmen gak.:D

sape nak hack korang punya program baghall ni,takde sape2 hack ler.buang karen,buat kusut kepala nak hack2 progaram baghal ni,bukan bole dpt duit,diorang nak hack wang pos ker?? kalo ada pn penawooon tarbuss besar godam penawoon kecik mcm ko.di per*****2kan oleh penawoon tarbuss besar

hehehe agak2 la bro

ehhh penawoon tarbus punya ckp satu sen haram tak bole pakai la hanattt.

http://www.youtube.com/watch?v=tqMb8oRDksM&feature=related

Kenapa pulak nak guna bahasa kesat nii.tak faham2 ke.PELAQ PAT SAGHI SGGUH otak kotor suka bagi org naik angin.awat tak beradap sngat ni kata pandai nak sekolah kan org.kes lagu ni kalu berdepan makan PENAMPAQQ dah.menang kalah soal kedua,meluat sggoh la tak sekolah kut. aklak hudoh sngat skit2 nak mencarut apa jenis specis ni ,berforum lah hentam lah ape nak kisah.jangan mencarut la LAHABAU satgi aku mencarut kata aku yg mula plak.Ke peell otak senget kut.

canggih nak mammmposss pn kena hack,pastu buat piramid runtuh plak tu,org tak runtuhkan,depa dok runtuhkan,tak ke baghall

info:baghal ni bwh skit drpda keldai

Back
Log in Register