Program Score A

CG Sponsors




tikusms

Fun Poster
Joined
Dec 27, 2008
Messages
180
Reaction score
0
Points
10
salam..saya nak tahu apakah program score A...sbb ada kawan suggest buat duit melalui program ni.. but i;ve no idea.. dia ckp bkn program MLM..ada sesiapa tahu tak??? bukak website mcm untuk budak2 skolah jwb soalan jerr.. http://www.scorea.com ni dia nyer website..confuse kejap..apa buss bleh buat melalui website nih!
 
Sponsored Post

Irizal

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2010
Messages
787
Reaction score
124
Points
23
kawan ko tu tipu ja..mmg MLM sebenarnya...aku pon x minat dgn MLM..in fact mmg yg org mesia ni dah skeptikal dgn MLM...tapi bile aku p priview dia..aku tertarik dgn produk ni...superb jugaklah...n skrang ni tgh di upgrade system die (bukan sebelum ni x bagus) cume nak tambah beberapa feature baru.latest feature pgrm ni i-Teacher...so far yang aku tahu nanti ade e-pendidikan islam, e-bahasa arab n kindergarten so market pgrm ni akan bertambah..dari budak2 sekolah sampailah makcik2 yg nak belajar bahasa arab...daripada hny boleh anak2 kite yg gune..skit mase lagi kite pon bleh gune...aku ade juga researh kat forum2 lain..mmg diorg pon stuju programme ni bagus...cume ade yg kate mahal bende ni...actly x pon klu nak compare dgn rokok yg korang beli tu...anyway pgi je dulu priview diorang...klu kat kl n lembah klang hari2 ade...n mmg akan penuh bilik seminar tu..x caya korg bleh pg..free je pon...kat tempat lain aku x sure...mgkin ade kot skali smggu...nak tau detail klik ja signature aku kat bawah..:)
 
Last edited:

Naza NXL

Active Member
Joined
Aug 21, 2009
Messages
1,537
Reaction score
7
Points
25
salam..saya nak tahu apakah program score A...sbb ada kawan suggest buat duit melalui program ni.. but i;ve no idea.. dia ckp bkn program MLM..ada sesiapa tahu tak??? bukak website mcm untuk budak2 skolah jwb soalan jerr.. http://www.scorea.com ni dia nyer website..confuse kejap..apa buss bleh buat melalui website nih!
xde pasal lah bukan MLM... syarikat yang wat program SKOR A nih 100% MLM.. siap ada AJL lagi..

Syarikat yang wat program skor A nih adalah Kenshido International Sdn Bhd..

nih thread KENSHIDO kat CG nih :
http://carigold.com/portal/forums/showthread.php?threadid=144817

nih plak AJL diorang dari KPDNKK :
http://www.kpdnkk.gov.my/ajl/jos_aj...earch=kenshido&Submit=Search+(*)&psearchtype=
 

kodakkuning

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2009
Messages
358
Reaction score
6
Points
15
apasal kluar yuna plak ni bro...ke yuna ni kaitan dgn keshido..:D
silap tu.. ni thread Score A yang mmg dah lame bertapak kat CG ni..

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=20793

Score A ni mmg MLM.. dan ianya satu-satunya MLM yang berasaskan produk Pendidikan. Dan satu-satunya Produk/program MLM yang disokong,dilancarkan oleh Kementerian Pelajaran Malaysia.. baru baru ni pun baru dilancarkan Program Score A jelajah Malaysia dgn kerjasam GPMS dirasmi oleh TPM sendiri. Tan Sri Muhyiddin.

Btw, kat sini lah korang boleh jumpe ramai org yang asalnya anti MLM tapi join MLM! (termasuk la aku)... hanya kerana produk program pendidikan yg disokong kerajaan sdr.

nak tau lanjut bleh PM or call saye jer..

p/s: dalam system demo score A tu mmg la simple mcm budak2 sistem nyer.. sbb mmg nak target budak2 sekolah pun.. kena la sesuai..
Tp utk SPM level, sistem nya lebih professional.. siap ade video training lagi.
 

Irizal

Fun Poster
Joined
Feb 6, 2010
Messages
787
Reaction score
124
Points
23
silap tu.. ni thread Score A yang mmg dah lame bertapak kat CG ni..

http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=20793
pergh lama gila tread tu..rasenye time tu gune SLM lagi..2006 mmg susah nak laku programme ni..ate dah tenet pon susah nak dapat..pc n laptop pon mahal...so skrang ni lah mase yg sesuai untuk jadi satu fenomena...

Btw, kat sini lah korang boleh jumpe ramai org yang asalnya anti MLM tapi join MLM! (termasuk la aku)... hanya kerana produk program pendidikan yg disokong kerajaan sdr.
sama la bro...honestly la..sape yg dah join mmg "diajar" spy jgn sebut MLM pon utk promote programme ni...aku pon nyaris x join sebab membe aku kate MLM...tapi time tu menumpang kat rumah die...n pg la priview diorang kat k.damansara...pergh..korang masuk ja pon dah teruja dgn tempat die...dgr priview aku tertarik dgn produk diorang...mmg itu pon kekuatan diorang...klu MLM lain...sebok duk promote krete n other lux...produk hampeh(x smua)...ade sorang speker dia..kepala botak...cukup terasa aku income 5 angka tapi pakai myvi ja...so aku suggest korang pergi ja priview dulu...actly ade beberapa tempat kat kl n lembah klang...nak tau kat mane pm aku...

IsnyaAllah ari ni aku p JB...so sape yg duk JB klu free mai la p priview...contact aku

bertemu anda diangkasa kejayaan..

P/S: Bro kodakkuning ko duk kat mane?
 
Last edited:

azam575

CG Hardcore Club
Joined
Jul 19, 2007
Messages
98,752
Reaction score
829
Points
576
erm... score a produk dah lama ..... dulu aku join then aku dengar banyak komplen dari chegu2 yang kata soalan dia ada problem.... so aku malas nak promote dah.....

apa-apa pon ..... walaupon produk asas pendidikan.. aku masih skeptikal ngan MLM nie .....

apa pon bila ada member aku tanya pasal SCORE A nie ..... satu jer aku cakap ... hehehe... " JANGAN JOIN, NANTI MENYESAL" ... better bukan jer tuisyen terus hehehehe.... lagi untung :D
 

nazwa69.net

Super Active Member
Joined
Feb 20, 2007
Messages
5,729
Reaction score
61
Points
75
Selain Score A, Mystar A pon konsep cam nih gak.. skang kat karnival besar mana2, mesti ada 2 kompeni ni.. berlawan...
 
Sponsored Post
Top
Log in Register