Program penipu Dr. Azizan utk tahun 2011!!

CG Sponsors




eddie80

Super Active Member
Joined
Nov 18, 2007
Messages
5,583
Reaction score
46
Points
70
pulak..... baru cadang nk join...
 
Sponsored Post

aygabg

Active Member
Joined
May 22, 2007
Messages
1,826
Reaction score
9
Points
25
bila aku tengok first time dia promosi seminar dlm paper,perkataan pertama terpacul dari mulut aku ialah "satu lagi kisah sedih melayu tipu melayu":D
 

mr_man

Active Member
Joined
Feb 21, 2010
Messages
1,971
Reaction score
11
Points
25
piramid tiga tingkat daaa... chet, makan duit dgn menipu mmg tak berkat.. tak lama ahh
 

firdaus90

Active+ Member
Joined
Jun 9, 2010
Messages
4,265
Reaction score
157
Points
33
tipu ke? knape gaye die kat MHI ari 2 nmpk mcm hebat?
 

hafis_81

Super Active Member
Joined
Feb 15, 2008
Messages
6,386
Reaction score
32
Points
70
NONA ahad lps pakai umh banglo dia buat shooting tu..
 

narutokun

Active+ Member
Joined
Jul 30, 2006
Messages
3,506
Reaction score
3
Points
25
buat program pulak dah..haha
mula la tu..huhu
 

ihw666

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2010
Messages
6,063
Reaction score
23
Points
70
aku dah pegi.. dipakaikan gelang ditangan ala ala masuk genting gitu.. anda bila lagi.. hehe..

tapi taun lepas punyer pogramla... hanya tambah motivasi diri aku je.. aku takde motivasi time tu.. haha..
 

degaOne

Active+ Member
Joined
Sep 18, 2007
Messages
3,458
Reaction score
15
Points
25
Laa kencing ker dia nih ... baru nak g pogram dia kat shah alam 26hb ni... adik aku la yg ajak dia kata cari org leh dapat rm10 hehehe
 
Sponsored Post
Top
Log in Register