Pn17 counters...

CG Sponsors




toyist83

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2010
Messages
9,344
Reaction score
12
Points
65
Pelabur biasanya melupakan terus kaunter pn17 ni..tetapi jika kena pada nasib kaunter pn17 boleh menghasilkan pulangan yg brlipat kali ganda drp kaunter non-pn17..
antara kaunter pn17 yg menarik ialah tracoma, mithril, hohup dll..
apa pandangan korang sumer..
 
Sponsored Post

0987

Freshie
Joined
Aug 7, 2010
Messages
17
Reaction score
0
Points
3
idea tu memang menarik. mula2 perhatikan vol dulu, agak2 bertambah secara luar biasa then baru la pikir nak joint. PN17 n counter ACE yg ciput/<10sen harganya mempunyai daya tariakn yg tersendiri
 

nalia70

Fun Poster
Joined
Nov 19, 2008
Messages
882
Reaction score
2
Points
15
boleh kasi senarai P17 counter ke TT?...
 

nalia70

Fun Poster
Joined
Nov 19, 2008
Messages
882
Reaction score
2
Points
15
boleh kasi senarai P17 counter ke TT?...
 

I'SPY

Active+ Member
Joined
Mar 2, 2009
Messages
3,776
Reaction score
19
Points
25
Beli akhbar The star cari bahagian saham ada di tunjukan senari kaunter2 maut PN17,silap haribulan kalau beli duit terbang....:D
 

blackjack85

Fun Poster
Joined
Feb 26, 2010
Messages
324
Reaction score
0
Points
10
Ni kena tengok kat nasib,... hehe

silap2 duit habis bakar...

klu nasib baik..... kaya raya.... haha
 

rocketeer999

Active+ Member
Joined
Nov 24, 2009
Messages
4,482
Reaction score
150
Points
33
Pelabur biasanya melupakan terus kaunter pn17 ni..tetapi jika kena pada nasib kaunter pn17 boleh menghasilkan pulangan yg brlipat kali ganda drp kaunter non-pn17..
antara kaunter pn17 yg menarik ialah tracoma, mithril, hohup dll..
apa pandangan korang sumer..
company aku keje skng. skng ni dlm perancangan utk restructuring dlm bulan april ni start

tracoma akan di rebranding kan..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register