To Sell Pheromade : Pomade Rambut & Pheromone Oil Wangian Pemikat Isteri

CG Sponsors




drumah.com

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2009
Messages
391
Reaction score
54
Points
20
Salam semua,

Hari ni saya nak kenalkan satu produk pomade + pheromone yang unik.

:(( HUBUNGAN SUAMI-ISTERI MAKIN DINGIN?

~X( ANDA KURANG KEYAKINAN DAN SUKAR BERDEPAN DENGAN ORANG RAMAI???

=(( SERING GAGAL DALAM PERCINTAAN??

L-) SELALU DI PINGGIRKAN OLEH RAKAN-RAKAN???

Memperkenalkan produk terbaru keluaran Zygen iaitu Pheromade. ia mengandungi 1 unit Pomade dan 1 unit pati wangian yang berasaskan Pheromone.

Kini anda boleh mendapatkan kedua-dua produk yang menjadi permintaan kaum adam ini dengan 1 harga yang sangat berpatutan.

Dengan menggunakan produk yang berasaskan Pheromone iaitu wangian yang memberikan daya tarikan mempersona kepada si pemakai. Pheromade adalah pakej eksklusif yang patut di miliki oleh setiap lelaki sejati agar isteri sentiasa menunggu dan ternanti-nanti kepulangan anda.

Harga semua boleh bincang.. rm149 siap dengan pos. Yang paling best.. untuk 7 customer pertama boleh dapat harga promosi menarik dengan pembelian 2 set.

nak tahu harga promo?

PM saya untuk dapatkan PHEROMADE anda hari ini dengan harga promosi.
















Bank Urusan Bayaran:




Penghantaran PERCUMA!!!:




untuk order atau pertanyaan boleh hubungi abang mi di talian 017-3139688
:)paid
 
Last edited:
Sponsored Post

drumah.com

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2009
Messages
391
Reaction score
54
Points
20
Pheromade Gel Rambut Pengasih Kasih Sayang Suami Isteri



Assalamualaikum semua!

Hansem tak gambar kawan abam ni lepas guna Pheromade?

memang ini la fungsi pheromade kan.. :)) hansemkan yg kurang... :D

alright.. malam tadi kita dah tgk sikit teaser ttg produk terbaru ni.. sekarang ni.. harga promo tinggal beberapa set je lagi.. so kalau yang nak beli tu.. lekas-lekas calll..

Yang dah call terima kasih banyak-banyak ya.. nanti abang mi bagi tracking number. :)cgrock
 

drumah.com

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2009
Messages
391
Reaction score
54
Points
20


items:
Pomade 120 mg/4.2 0.z
Pheromone Oil 5ml

rm149
 

drumah.com

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2009
Messages
391
Reaction score
54
Points
20

items:
Pomade 120 mg/4.2 0.z
Pheromone Oil 5ml
rm149

cepat2 sape nak order..
 

drumah.com

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2009
Messages
391
Reaction score
54
Points
20


Alright :)cgrock

Thank you customer aidil yg sudi bagi testimoni ttg produk kami..


SELALU JUMPA CUSTOMER, TAPI SUSAH NAK CLOSE SALE ???
.
PHEROMADE datang dengan satu botol pheromone oil (minyak pengasih moden) memberikan aura dan daya penarik yang dapat membantu anda close sale
.
Sekotak PHEROMADE berharga RM149 untuk Semenanjung (FREE postage) anda pasti boleh tingkatkan sale anda 200%
.
Bukan itu sahaja, dengan harga serendah RM149 anda juga akan dapat 1 unit pomade eksklusif dengan wangian pheromone untuk tampil lebih kemas
.
Jadi boleh saya dapatkan nombor telefon anda untuk step seterusnya ?
 

drumah.com

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2009
Messages
391
Reaction score
54
Points
20


items:
Pomade 120 mg/4.2 0.z
Pheromone Oil 5ml
rm149

Tak perlu nak cerita panjang2 kan... dah baca sendiri testimoni user yg guna pomade ni.. ade banyak lagi.. anti kita share lagi ye..:)cgrock

sape2 nak order lekas contact abang mi 017-313 9688

bye!
 

drumah.com

Fun Poster
Joined
Mar 22, 2009
Messages
391
Reaction score
54
Points
20
bump.. ade testioni baru..
nanti kita update ya..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register