BTC USD 61,581.1 Gold USD 1,767.63
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mizan77

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2011
Messages
108
Reaction score
0
Points
15
Fungsi ke lima-lima produk ini sangat menakjubkan ⤵️⤵⤵

1 .NaturalDeodorant ⏩ Asbab guna Deodorant Magic Blue, ramai yang dah lupa bau ketiak sebelum ni macamana. Bau hilang, ketiak dah tak gatal, pakej boleh cerahkan ketiak, hapus bau kasut bau kaki lagi. Wow sangat kan 😁

2 .ShowergelBidaraDanRose ⏩ Asbab guna shower gel ni, bintik-bintik merah, ruam & allergic di badan pun makin hilang, bau badan wangi, pakej kulit semakin cerah & lembut bak sutera 💕

3 .NaturalPomade ⏩ Asbab guna Pomade Magic Blue ni, buatkan rambut lagi lebat, hitam bersinar, dan kelemumur pun hilang. Pakej rambut semakin sihat & wangi sepanjang hari.😀

4 .MagicBlueHabbatussauda ⏩ Asbab amalkan habbatus sauda, ramai yang telah dibantu meningkatkan perjalanan darah, melawaskan penghadaman serta membantu meningkatkan sistem imunisasi badan dan macam-macam lagi👍

5.MinyakAnginBidaraAromaterapi ⏩ Asbab guna Minyak angin ni lenguh badan hilang, pening kepala dan perut memulas pun cepat pulih. Kalau anak-anak selesema dan batuk pun boleh guna tau. Sangat diperlukan waktu kecemasan dan bau harum semerbak seperti gula-gula.😍

*Sesuai untuk lelaki & perempuan.*
*Boleh diguna oleh seisi keluarga.*
*Free postage

Pencerahan atau fast respond bole direct contact :
www.wasap.my/60123691695/magicbluecg
IMG-20210604-WA0000.jpg
IMG-20210525-WA0007.jpg
IMG-20210604-WA0001.jpg
IMG-20210611-WA0001.jpg
IMG-20210613-WA0014.jpg
IMG-20210613-WA0013.jpg
IMG-20210613-WA0012.jpg
IMG-20210614-WA0001.jpg
IMG-20210614-WA0002.jpg
IMG-20210615-WA0000.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

mizan77

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2011
Messages
108
Reaction score
0
Points
15
Minyak aromaterapi mengandungi habatussauda
IMG-20210611-WA0001.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register