Wanted Peti sejuk rosak : Siapa boleh repair?

CG Sponsors




oimates

Active+ Member
Joined
May 10, 2009
Messages
2,933
Reaction score
42
Points
30
Salam,

Nak mintak bantuan kengkawan dalam ni, sesape yg ada member2 atau yg boleh repair peti sejuk boleh kasi roger ye..susah betul peti sejuk xde ni..detail seperti berikut:

Lokasi : Taman Kajang Sentral, Kajang
Jenis : Hitachi (400L ++ kot saiz dia)
Problem : Maybe kompressor rosak sebab langsung x sejuk dan xde bunyi. tapi klu on, bukak pintu lampu menyala.

sesape yg berdekatan leh hulurkan bantuan tu, boleh calling2 ye..lg cun klu blh repair on site je, x perlu angkut peti sejuk tu..nak angkut takut costing plak tinggi..

lagi satu, sesape tau mana nak angkat chiller yg pintu kaca tu macam kat kedai2 runcit letak air tin ngan air botol?
area kajang ni baru jmpa sebijik kedai..tu pun tutup lagi..

mintak sesape ada info leh kongsi2 kat sini..
 
Top
Log in Register