fridge

  1. ilhamic

    Wanted Mini Fridge

    salam... Ada tak sape2 nak jual peti ais mini nie, sblm ni dah ada peti ais kat umah, tp dah bwk masuk kat umah homestay. Jd, setakat nak guna sikit2 nak beli yg jenis mini ni je, yg second hand, bwh RM200 ada tak. Kalau ada sila PM ambo deh, kalu boleh area gombak n kl lah.
  2. T

    To Sell Samsung fridge RT35FDACDSL 450 LTR

    Promo jap. Ada kawan nak jual fridge RM 1400. Baru lagi x pakai. Area batu caves. Transport sendiri. Samsung fridge RT35FDACDSL 450 LTR Member baru setting masuk peralatan dlm umah..terpaksa pindah sebab kene outstation. Maaf,gambar xleh nk upload..leh dtg tengok kalau berkenan.. Sesaper yg nk...
  3. rozaidi

    To Sell Peti ais Toshiba gr-s195

    salam. saya bg pihak abang saya nk letgo peti ais Toshiba ni. barang masih baru lagi. dalam kotak. tak penah bukak pun. nk letgo dengan harga RM550 dan boleh nego lagi. sebab nk jual dh ada yg baru. barang kena collect sendiri kat opis abang aku di alamat No. 1 & 3, Jalan Perintis U1/52...
  4. G

    To Sell Peti sejuk Toshiba 2 pintu

    Salam Sejahtera tuk warga cg suma Disini saya nak iklankan peti sejuk toshiba 2 pintu (2nd hand yer) Toshiba GRM31MPD 290 Litres antara ciri-ciri dier * Hybrid Plasma Deodorizer * Multi Air Flow * Ice Twister Keadaan petisejuk memuaskan 7.5/10 Harga rm550 barang ni ada kat rumah adik di...
  5. A

    To Sell Jualan pindah rumah - barangan rumah

    slm semua..kwn nk pindah umah mls nk bawak brg2 dan nk tolak kt sapa yg berminat:- 1)meja makan 6 kerusi-RM350 2)peti ais 2pintu jenama LG vitamin-RM400 3)cabinet tv 4 kaki panjang-RM150 4)2 cermin dinding 1 square 1 panjang-RM250 5)hood dapur stainlesssteel-RM180 6)3 meja pejabat..buat anak...
  6. wisteria

    Wanted Peti ais mini terpakai/mini bar terpakai

    Ada sapa-sapa tak kat sini yg nak jual atau tau kat mana ada jual peti ais mini terpakai?mini bar terpakai? Urgent
  7. M

    To Sell Peralatan kedai runcit

    kami ingin menjual peralatan pasar mini di bukit pasir muar johor -gondola 40 unit( trmasuk dinding punya 10) -peti ais 2 pintu -peti ais 1 pintu -mesin parut kelapa -komputer -kaunter -rak rokok -dan macam macam lagi -boleh tengok2 dulu, -harga lelong RM12000, boleh nego sikit col...
  8. i4u

    Wanted Freezer terpakai

    salam cg sape ade nak jual freezer size bsr yg terpakai @ 2nd hand murah2 area gombak :D sms 012-6376515
  9. S

    Wanted Barang2 terpakai - perabot dan brg eletrik

    Salam kawan2 semua yg budiman.. Saper2 yg ader nak jual barang terpakai etc perabot2 n barang2 elektrik leh laa call or sms sayer.area lembah kelang. Time kasih yg memberi sokongan. Asrul 019 2397630.. p/s saper2 nak jul perabot2 umah pun blh.pindah xnak bawa barang bnyk2. blh jual kat...
  10. M

    Wanted Peti ais satu pintu sekitar Serdang, Bangi

    nak beli peti ais satu pintu sekitar serdang atau bangi. kalau boleh yang baru.Second hand boleh difikirkan kalau kena gayanya
  11. P

    Wanted Peti Sejuk Mini

    salam warga cg, saya mencari peti sejuk mini,tujuan untuk simpan susu bayi. sms 0123785864 atau pm saya untuk harga... terima kasih...:)
  12. oimates

    Wanted Peti sejuk rosak : Siapa boleh repair?

    Salam, Nak mintak bantuan kengkawan dalam ni, sesape yg ada member2 atau yg boleh repair peti sejuk boleh kasi roger ye..susah betul peti sejuk xde ni..detail seperti berikut: Lokasi : Taman Kajang Sentral, Kajang Jenis : Hitachi (400L ++ kot saiz dia) Problem : Maybe kompressor rosak sebab...
  13. khuzuan

    Wanted Peti sejuk, mesin basuh dan air cond terpakai

    kalau kauorang ada nak jual acon/peti ais/mesin basuh murah2 terpakai yg conditian ok aku sedia membelinya Lokasi mestilah lembah klang call aku 019-4728996
  14. qarzza

    Wanted Nak beli freezer

    harapnye betol la parking dekat sini... warga2 CG sekalian, pagi ni freeZer kat umah aku dah tak berfungsi... :((... die punye kipas dah tak jalan... nak kene beli baru cepat nih... malam ni or esok mesti beli dah... kalau tak, abis la ayam ikan sume2 dalam tu... isk... jadi aku nak tanye nih...
  15. L

    Wanted peti ais terpakai

    hello..ada x sape2 yg nk jual ke ada jumpe iklan ke..aku nk cri peti ais 2nd hand la..yg murh2 je..bajet 200 @less..aku kt shah alam je ni..tolong ek sape2 yg nk offer brg...da x atu nk cari kt ne da ni..nk dlm mse t'dkt..bye!
  16. J

    Whirlpool PUR Advanced Refrigerator Filter (4396710, T1RFKB1)

    Specifications: 4396710- REFRIGERATOR FILTER Replacement cartridge # T1RFWB2 for Model # T1WB2/ T1WB2LOperating Parameters: Temperature: Min. 33° F (.6° C) Max. 100° F (37° C) Working Pressure: Min. 30 psi (207 k Pa) Max. 120 psi (827 k Pa) Flow Rate: 0.5 gpm (1.89 Lpm) *This is a...
  17. S

    To Sell GDM Series - Glass Door Merchandiser, Swing Door Freezer

    Optional Features / Accessories, Up-charge and lead times may apply 230-240V / 50 Hz. Black exterior. Rosewood exterior. Stainless steel exterior. Black aluminum interior liner with black shelving. Stainless interior liner. 6" (153 mm) standard legs. 6" (153 mm) seismic/flanged legs. 2-1/2" (64...
  18. S

    To Sell Barang Kedai Stationery Utk Di Jual

    Ada: Peti Sejuk Air Minuman 1 Rak Gondola, tengah dan sisi 5 Mesin Photostat 1 nos Kabinet Kaca 2 nos Cash Register 1no dan barang barang lain Rm4500 je Call 019 655 7176 Barang di Bukit Sentosa, Rawang
Top
Log in Register