To Sell Personal Offer OneXox ( limited ) ( OFFER CLOSED)

Recommended Brokers


syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,908
Reaction score
1,868
Points
141
Skrg celcom pun ada buat plan baru tau ultra pass. Aku tgk murah wei cuba kau check
oo..menarik plan tu...

tapi aku ni jenis jarang guna data telefon....
dan aku jarang topup phone...

sbb tu aku pilih ONEXOX, ada season pass...data tu boleh guna bila perlu je...

yg paling best, expiry dia lama....

plan celcom tu menarik, tapi tak sesuai dgn penggunaan aku...itu jah..

tapi ONEXOX ni pun ada juga plan utk org yg kuat guna data....aku tak pasti yg mana...sbb aku tak study sgt plan tu...
 
Sponsored Post

nurulazzin

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2013
Messages
181
Reaction score
3
Points
15
barang dah clear boss ku...offer closed...untung lah sapa2 yang dah dapat tu...28 bulan FREE x payah top up
28 bulan bukan selamanya. Kita nak guna sampai mati ha better ambil pelan yang lifetime ada banyak benefit
 

syamsoulcc

Super Active Member
Joined
Apr 30, 2014
Messages
8,908
Reaction score
1,868
Points
141
28 bulan bukan selamanya. Kita nak guna sampai mati ha better ambil pelan yang lifetime ada banyak benefit
ada plan lifetime ke??

telco/plan apa tu??

by the way, utk onexox, boleh extend expiry kalau tak silap.....rm25 utk 12 bulan....bagi aku, dah berbaloi dh utk org yg mcm aku....
 

nurulazzin

Fun Poster
Joined
Aug 2, 2013
Messages
181
Reaction score
3
Points
15
perghh...terbaik ...free....

aku pun pakai ONEXOX gak...baru guna awal tahun ni....rm10 beli...

tapi yg ni free, untungla...haha
Celcom punya pelan juga aku pilih. Ultra pass paling murah RM10 unlimited internet tau
 

sisi2

Freshie
Joined
Oct 28, 2017
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Celcom punya pelan juga aku pilih. Ultra pass paling murah RM10 unlimited internet tau
ye ke, tak pernah nampak ada pakej lain boleh add on unlimited internet , semua ada limit punya, bagus lah xpax ni boleh bagi servis macam ni.
 

sisi2

Freshie
Joined
Oct 28, 2017
Messages
43
Reaction score
0
Points
6
Aku user celcom semua ceruk ada line haha jgn terkejut masuk hutan pun boleh hahaha
biasa line dia coverage luas, saya balik kampung rumah nenek pun boleh online dengan smooth, jadi mamang tak ada masalah kalau guna line celcom
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,681
Reaction score
2,675
Points
201
oo..menarik plan tu...

tapi aku ni jenis jarang guna data telefon....
dan aku jarang topup phone...

sbb tu aku pilih ONEXOX, ada season pass...data tu boleh guna bila perlu je...

yg paling best, expiry dia lama....

plan celcom tu menarik, tapi tak sesuai dgn penggunaan aku...itu jah..

tapi ONEXOX ni pun ada juga plan utk org yg kuat guna data....aku tak pasti yg mana...sbb aku tak study sgt plan tu...
ada..plan buffet..100gb......
 
Sponsored Post
Top
Log in Register