BTC USD 68,074.2 Gold USD 2,356.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Personal Offer OneXox ( limited ) ( OFFER CLOSED)

Skrg celcom pun ada buat plan baru tau ultra pass. Aku tgk murah wei cuba kau check

oo..menarik plan tu...

tapi aku ni jenis jarang guna data telefon....
dan aku jarang topup phone...

sbb tu aku pilih ONEXOX, ada season pass...data tu boleh guna bila perlu je...

yg paling best, expiry dia lama....

plan celcom tu menarik, tapi tak sesuai dgn penggunaan aku...itu jah..

tapi ONEXOX ni pun ada juga plan utk org yg kuat guna data....aku tak pasti yg mana...sbb aku tak study sgt plan tu...
 
Sponsored Post

28 bulan bukan selamanya. Kita nak guna sampai mati ha better ambil pelan yang lifetime ada banyak benefit

ada plan lifetime ke??

telco/plan apa tu??

by the way, utk onexox, boleh extend expiry kalau tak silap.....rm25 utk 12 bulan....bagi aku, dah berbaloi dh utk org yg mcm aku....
 
oo..menarik plan tu...

tapi aku ni jenis jarang guna data telefon....
dan aku jarang topup phone...

sbb tu aku pilih ONEXOX, ada season pass...data tu boleh guna bila perlu je...

yg paling best, expiry dia lama....

plan celcom tu menarik, tapi tak sesuai dgn penggunaan aku...itu jah..

tapi ONEXOX ni pun ada juga plan utk org yg kuat guna data....aku tak pasti yg mana...sbb aku tak study sgt plan tu...

ada..plan buffet..100gb......
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register