BTC USD 67,622.7 Gold USD 2,332.35
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Personal Offer OneXox ( limited ) ( OFFER CLOSED)

Sponsored Post

mobile pakej semakin hebat sekarang dan pakej pelan celcom ni murah, guna rm 10 je sudah boleh dapat unlimited internet, berbaloi juga subscribe pelan ni.

rm10 sebulan ke mcm mana...tak faham...

sbb aku tgk di web celcom tadi rm10 tu 2gb je....
unlimited utk sejam penggunaan je aku tgk tadi...
ke salah?
 
rm10 sebulan ke mcm mana...tak faham...

sbb aku tgk di web celcom tadi rm10 tu 2gb je....
unlimited utk sejam penggunaan je aku tgk tadi...
ke salah?
betul tu bro. tapi kau boleh upgrade pass bila bila je ikut kegunaan harian lah. So boleh dpt lagi banyak quta
 
betul tu bro. tapi kau boleh upgrade pass bila bila je ikut kegunaan harian lah. So boleh dpt lagi banyak quta

okok faham.......
macam best jgk tu plan tu....
tapi buat masa skarang mmg aku pakai onexox sbb season data banyak lagi dlm sim tu... :D
20gb lagi tinggal.....8 bulan jgk rasanya nk habis ni...sbb aku jarang guna data
 
okok faham.......
macam best jgk tu plan tu....
tapi buat masa skarang mmg aku pakai onexox sbb season data banyak lagi dlm sim tu... :D
20gb lagi tinggal.....8 bulan jgk rasanya nk habis ni...sbb aku jarang guna data

kalo ada yang nak beli..jual aje data tu...cpt lah habis...
 
rm10 sebulan ke mcm mana...tak faham...

sbb aku tgk di web celcom tadi rm10 tu 2gb je....
unlimited utk sejam penggunaan je aku tgk tadi...
ke salah?
Betul bro. Bila kau subscribe any plan kau boleh dpt ultra hour pass unlimited internet sehari untuk satu jam. Lepastu kalau kau ni berjaga malam mcm burung hantu ha dia bg unlimited youtube 1am till 7am wkwkwkwk
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register