BTC USD 37,587.3 Gold USD 1,817.30
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Personal Offer OneXox ( limited ) ( OFFER CLOSED)

Sponsored Post

zainal060

Freshie
Messages
36
Joined
Oct 23, 2017
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
Skrg ni guna celcom punya plan ultra pass RM10 boleh dpt unlimited internet hari hari

mobile pakej semakin hebat sekarang dan pakej pelan celcom ni murah, guna rm 10 je sudah boleh dapat unlimited internet, berbaloi juga subscribe pelan ni.
 

zainal060

Freshie
Messages
36
Joined
Oct 23, 2017
Messages
36
Reaction score
0
Points
6
biasa line dia coverage luas, saya balik kampung rumah nenek pun boleh online dengan smooth, jadi mamang tak ada masalah kalau guna line celcom

Betul, balik kampung pun boleh dapat internet yang bagus, tak ada slow atau lag. celcome line memang terbaik di kawasan saya.
 

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,030
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,030
Reaction score
2,428
Points
261
Awards
1
mobile pakej semakin hebat sekarang dan pakej pelan celcom ni murah, guna rm 10 je sudah boleh dapat unlimited internet, berbaloi juga subscribe pelan ni.

rm10 sebulan ke mcm mana...tak faham...

sbb aku tgk di web celcom tadi rm10 tu 2gb je....
unlimited utk sejam penggunaan je aku tgk tadi...
ke salah?
 

mbpuser

Active+ Member
Messages
3,833
Joined
Sep 10, 2012
Messages
3,833
Reaction score
7
Points
25
Celcom Ultrapass tu ikut jam
Kalau nak guna hari2 memang mahai
Umobile ni depends pada kawasan
Kawasan aku ni on/off ok..depends pada how congested the line
Tp basically Umobile ni murah
Org jarang guna data memang sesuai ambil One XOX sbb data dia tahan lama & boleh pilih nk yg mcamana
 

nurulazzin

Business Branding Paid Promoter
Messages
219
Joined
Aug 2, 2013
Messages
219
Reaction score
6
Points
25
rm10 sebulan ke mcm mana...tak faham...

sbb aku tgk di web celcom tadi rm10 tu 2gb je....
unlimited utk sejam penggunaan je aku tgk tadi...
ke salah?
betul tu bro. tapi kau boleh upgrade pass bila bila je ikut kegunaan harian lah. So boleh dpt lagi banyak quta
 

MuslimProgrammer

Legendary Member
gem
Messages
10,030
Joined
Apr 30, 2014
Messages
10,030
Reaction score
2,428
Points
261
Awards
1
betul tu bro. tapi kau boleh upgrade pass bila bila je ikut kegunaan harian lah. So boleh dpt lagi banyak quta

okok faham.......
macam best jgk tu plan tu....
tapi buat masa skarang mmg aku pakai onexox sbb season data banyak lagi dlm sim tu... :D
20gb lagi tinggal.....8 bulan jgk rasanya nk habis ni...sbb aku jarang guna data
 

marvelous

Legendary Member
gem
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,964
Points
261
Awards
2
okok faham.......
macam best jgk tu plan tu....
tapi buat masa skarang mmg aku pakai onexox sbb season data banyak lagi dlm sim tu... :D
20gb lagi tinggal.....8 bulan jgk rasanya nk habis ni...sbb aku jarang guna data

kalo ada yang nak beli..jual aje data tu...cpt lah habis...
 

meesuhaimee

Banned
Messages
202
Joined
May 12, 2011
Messages
202
Reaction score
3
Points
25
rm10 sebulan ke mcm mana...tak faham...

sbb aku tgk di web celcom tadi rm10 tu 2gb je....
unlimited utk sejam penggunaan je aku tgk tadi...
ke salah?
Betul bro. Bila kau subscribe any plan kau boleh dpt ultra hour pass unlimited internet sehari untuk satu jam. Lepastu kalau kau ni berjaga malam mcm burung hantu ha dia bg unlimited youtube 1am till 7am wkwkwkwk
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register