BTC USD 68,074.2 Gold USD 2,356.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Personal Offer OneXox ( limited ) ( OFFER CLOSED)

marvelous

Legendary Member
gem
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,972
Points
261
Awards
1
Salam warga CG...

kepada yang berminat untuk test drive onexox...aku nak offer beberapa sim kad...untuk di rasai penggunaannya oleh warga cg...

sim kad aku offer ni adalah sim kad onexox...

register atas nama tuan/puan masing2 lah...

dan sim kad ni untuk bulan PERTAMA ada 10 gb FREE...

validty 28 bulan...

dan special nya...aku nak bagi FREE...

syaratnya bayar harga POS dan register atas nama masing2..

OFFER STOP...bila kuota habis...

p/s: ini personal offer...tak ada kaitan offer dari syarikat onexox...
 
Sponsored Post

bole MNP ke?? hehe..
klu xleh, apa nombor2 yg ade??
dulu patut MNP ke Onexox tapi gatal gi ke Unifi..
line x bagus Webe ni..slalu xde line klu dlm bangunan..

utk no baru aje....

tinggal 2 keping saja...hahhaa...

ni batch #1...

kalo x tunggu next batch...:)
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register