BTC USD 38,070.6 Gold USD 1,822.10
Time now: Jun 1, 12:00 AM

To Sell Personal Offer OneXox ( limited ) ( OFFER CLOSED)

marvelous

Legendary Member
gem
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,964
Points
261
Awards
2
Salam warga CG...

kepada yang berminat untuk test drive onexox...aku nak offer beberapa sim kad...untuk di rasai penggunaannya oleh warga cg...

sim kad aku offer ni adalah sim kad onexox...

register atas nama tuan/puan masing2 lah...

dan sim kad ni untuk bulan PERTAMA ada 10 gb FREE...

validty 28 bulan...

dan special nya...aku nak bagi FREE...

syaratnya bayar harga POS dan register atas nama masing2..

OFFER STOP...bila kuota habis...

p/s: ini personal offer...tak ada kaitan offer dari syarikat onexox...
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,804
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,804
Reaction score
416
Points
141
bole MNP ke?? hehe..
klu xleh, apa nombor2 yg ade??
dulu patut MNP ke Onexox tapi gatal gi ke Unifi..
line x bagus Webe ni..slalu xde line klu dlm bangunan..
 

notepad

Super Active Member
gem
Messages
9,824
Joined
Sep 17, 2011
Messages
9,824
Reaction score
888
Points
126
mantap terbaik bossku
 

marvelous

Legendary Member
gem
Messages
17,049
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,049
Reaction score
2,964
Points
261
Awards
2
bole MNP ke?? hehe..
klu xleh, apa nombor2 yg ade??
dulu patut MNP ke Onexox tapi gatal gi ke Unifi..
line x bagus Webe ni..slalu xde line klu dlm bangunan..

utk no baru aje....

tinggal 2 keping saja...hahhaa...

ni batch #1...

kalo x tunggu next batch...:)
 

diy78

Junior Member
Messages
77
Joined
Aug 11, 2012
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
assalam..

Sy berminat sim card xox free tu ..ada lagi tak?
 

fms

CG Top Poster Club
gem
Messages
20,804
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,804
Reaction score
416
Points
141
utk no baru aje....

tinggal 2 keping saja...hahhaa...

ni batch #1...

kalo x tunggu next batch...:)

xpe laa tunggu next batch..byk sim pening kepala sbb xtau nak letak kat mane..skang ni dah ade 3 sim..
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register