To Sell Personal Offer OneXox ( limited ) ( OFFER CLOSED)

Recommended Brokers


marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
16,501
Reaction score
2,618
Points
201
Salam warga CG...

kepada yang berminat untuk test drive onexox...aku nak offer beberapa sim kad...untuk di rasai penggunaannya oleh warga cg...

sim kad aku offer ni adalah sim kad onexox...

register atas nama tuan/puan masing2 lah...

dan sim kad ni untuk bulan PERTAMA ada 10 gb FREE...

validty 28 bulan...

dan special nya...aku nak bagi FREE...

syaratnya bayar harga POS dan register atas nama masing2..

OFFER STOP...bila kuota habis...

p/s: ini personal offer...tak ada kaitan offer dari syarikat onexox...
 
Sponsored Post

fms

Legendary Member
Joined
Feb 10, 2007
Messages
19,756
Reaction score
188
Points
123
bole MNP ke?? hehe..
klu xleh, apa nombor2 yg ade??
dulu patut MNP ke Onexox tapi gatal gi ke Unifi..
line x bagus Webe ni..slalu xde line klu dlm bangunan..
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
7,671
Reaction score
402
Points
86
mantap terbaik bossku
 

diy78

Junior Member
Joined
Aug 11, 2012
Messages
76
Reaction score
0
Points
6
assalam..

Sy berminat sim card xox free tu ..ada lagi tak?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register