To Sell Personal Offer OneXox ( limited ) ( OFFER CLOSED)

CG Sponsors




marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,957
Points
201
Salam warga CG...

kepada yang berminat untuk test drive onexox...aku nak offer beberapa sim kad...untuk di rasai penggunaannya oleh warga cg...

sim kad aku offer ni adalah sim kad onexox...

register atas nama tuan/puan masing2 lah...

dan sim kad ni untuk bulan PERTAMA ada 10 gb FREE...

validty 28 bulan...

dan special nya...aku nak bagi FREE...

syaratnya bayar harga POS dan register atas nama masing2..

OFFER STOP...bila kuota habis...

p/s: ini personal offer...tak ada kaitan offer dari syarikat onexox...
 
Sponsored Post

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,243
Reaction score
259
Points
131
bole MNP ke?? hehe..
klu xleh, apa nombor2 yg ade??
dulu patut MNP ke Onexox tapi gatal gi ke Unifi..
line x bagus Webe ni..slalu xde line klu dlm bangunan..
 

notepad

Super Active Member
Joined
Sep 17, 2011
Messages
8,296
Reaction score
539
Points
126
mantap terbaik bossku
 

marvelous

Legendary Member
Joined
Aug 21, 2006
Messages
17,048
Reaction score
2,957
Points
201
bole MNP ke?? hehe..
klu xleh, apa nombor2 yg ade??
dulu patut MNP ke Onexox tapi gatal gi ke Unifi..
line x bagus Webe ni..slalu xde line klu dlm bangunan..
utk no baru aje....

tinggal 2 keping saja...hahhaa...

ni batch #1...

kalo x tunggu next batch...:)
 

diy78

Junior Member
Joined
Aug 11, 2012
Messages
77
Reaction score
0
Points
6
assalam..

Sy berminat sim card xox free tu ..ada lagi tak?
 

fms

CG Top Poster Club
Joined
Feb 10, 2007
Messages
20,243
Reaction score
259
Points
131
utk no baru aje....

tinggal 2 keping saja...hahhaa...

ni batch #1...

kalo x tunggu next batch...:)
xpe laa tunggu next batch..byk sim pening kepala sbb xtau nak letak kat mane..skang ni dah ade 3 sim..
 
Sponsored Post
Top
Log in Register