BTC USD 40,181.0 Gold USD 1,864.40
Time now: Jun 1, 12:00 AM

PERHATIAN- DAJAL-Sedar dan Bangkit Wahai Umat Islam...

building

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2007
Messages
9,831
Reaction score
57
Points
70
build dah subscribe thread ni.. karang baru bley layan...
 
Sponsored Post

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
bagus bro..ak pun dh lama abis tgk sume video tu..cume ade bbrapa part yg xdpt nk dwnload..sape2 yg xpnah tgk video2 ni byk bkk mata n byk info yg korg xsangka..lg bgus klo non-muslim yg tgk..bia dorg bkk mata ckit..usaha2 ni kena berterusan..klo x setakat tgk je n then dilupakan mcm tu je..



Di sini aku nak kongsi sebuah e-book yang bagus dan patut dibaca oleh umat Islam semua.. aku dah upload kat mediafire untuk memudahkan anda
mendownload... Selamat membaca dan mendownload.....
 
Last edited:

moneymaker3000

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Mar 24, 2007
Messages
25,268
Reaction score
526
Points
176
aku ada tgk video ni dulu kat youtube tapi sket je la, taktau plak ada sampai 50 episod...byk tul tu
 

effies

Active+ Member
Joined
May 14, 2009
Messages
2,740
Reaction score
34
Points
30
thx bro kerana ilmu yg ckp brharga ini...
teruskan usaha...
 

brozul

Super Active Member
Joined
Jun 11, 2008
Messages
8,469
Reaction score
28
Points
70
den opis kena blok..cmne nk tgk?
 

Chut

Fun Poster
Joined
Aug 10, 2007
Messages
299
Reaction score
7
Points
15
bagus bro kongsikan ilmu....
 

ezis2u

Super Active Member
Joined
Aug 1, 2008
Messages
9,747
Reaction score
22
Points
75
da free nanti aku nonton video nih...
 

xerocracker

Active+ Member
Joined
Oct 3, 2007
Messages
2,974
Reaction score
45
Points
30
menarik..aku cukup berminat..ada serba sedikti yang aku dah tau..tapi ini

boleh bantu menambahkan lagi ilmu yang ada..
 

apiz

Active+ Member
Joined
May 10, 2009
Messages
4,382
Reaction score
29
Points
30
kan bagus klu sume file di satu kan..senang sikit..nak satu2 adeh malas gile..
 

AlchemisT

Permanently Banned - , Newbie hacker password stea
Joined
Feb 19, 2008
Messages
11,718
Reaction score
328
Points
131
president_obama_great_seal_card-p137051070373500365qi0i_400.jpg



“The Great Seal” menjadi salah satu lambang negara Amerika pada 20 Jun 1782...
The Great Seal penuh dengan makna-makna tersembunyi... Fakta-fakta disebalik misteri simbol Mason, The Great Seal, antaranya ialah...



great_seal.jpg



-
Pada bahagian atas sekali, ada 13 bintang dan membentuk star of david
atau seal of solomon... Heksagram ini adalah azimat yang digunakan oleh
kaum pagan untuk membangkitkan/menyeru syaitan..

- Pada ranting pohon zaitun, daun berjumlah 13....

- Pada cakar kanan, anak panah berjumlah 13...

- Pada perkataan, “E Pluribus Unum”, huruf-hurufnya berjumlah 13...

- Pada sisi atas helang, terdapat bintang yang berjumlah 13...

-
Pada sayap kanan, bulu berjumlah 32 yang melambangkan tingkat 32 dalam
darjat Freemason Scottish Rite, belah kiri pulak ade 33 melambangkan
tingkat dalam darjah Freemasonry...

- Pada perkataan Annuit Coeptis, huruf-hurufnya berjumlah 13..

- Bulu ekor burung helang ni ade 9, melambangkan tingkat darjat Freemason kt New York..


Helang itu sendiri merupakan ikon Freemason yang telah digunakan secara luas oleh Scottish Rite.......

The-Illuminati-Movie.PNG



Untuk menjayakan projeknya iaitu New World Order,
Dajal memerlukan satu medium untuk melekakan manusia.. Medium itu
adalah hiburan... Sepertimana yang kita semua lihat pada hari ini
industri hiburan berkembang pesat dan telah banyak mempengaruhi
muda-mudi di seluruh dunia termasuklah di Malaysia ini... Dari segi
berpakaian, cuba kita lihat muda-mudi zaman sekarang terutama
perempuan.. Bukak tudung, pakai ketat2.. Bertepatan lah dengan prinsip

New World Order- Lupakan akhirat, lebihkan dunia...

Ok, tadi just mukadimah.. Apa yang aku nak bagitau kali ini adalah
berkenaan artis2 Illuminati... Kebanyakan artis2 Hollywood adalah aritis Illuminati... Cuma kita je yang tak perasan.. Ini adalah salah satu rancangan dajal untuk 'brainwash' kita... Mesej2 dalam lagu tu ada maksud tersembunyi... aku akan terangkan balik pasal tu nanti.... ok, ni gambar2 artis Illuminati....

Madonna...

madonna-illuminati-jacket.jpg



Jaz-Z...

illuminati-jayz.jpg



Kanye West...

rocboysinthebuilding.jpg



ini hanya sebahagian contoh2 artis Illuminati.. Bukan hanya di Hollywood
tetapi di seluruh dunia... bukan semua artis adalah artis Illuminati..Ade artis yang menentang Illuminati, contoh terbaik Bob Marley.. Beliau adalah artis yang menentang Illuminati melalui lirik lagunya.. Tetapi beliau akhirmya mati dibunuh oleh agen2 dajal... Selain itui, mereka akan dijatuhkan reputasi dan akirnya dibunuh, Micheal Jackson. Ini kerana mereka membawa mesej Peace Love Harmony melalui lagu-lagu mereka yang bertentangan dengan agenda konco-konco dajal yang ingin sebaliknya.

Al-fatihah to our hero, Mikaeel..
micheal-jackson-death-photo.jpg


11MichaelJacksonDubaiAugust2005.jpg




Bob Marley

bobmarley.jpg
 
Last edited:
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register