Perbincangan Talian Streamyx & UniFi

Recommended Brokers


Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,561
Reaction score
1,908
Points
176
Salam,

Pagi ni saya dapat maklumat dari TM mengatakan talian Streamyx saya dapat percuma kemaskini 2x ganda kelajuan .. betul ke ini?

Ada sesiapa lain yang dapat juga? :-?

 
Sponsored Post

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,561
Reaction score
1,908
Points
176
Layankan ajerr tuan...janji laju,bayaran tak bertambah..hehe
baru restart dan login router, check ada sambungan 2048mb tapi saya buat download dengan speedtest sama je macam lama :-?

merepek la TM ni #:-S
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,561
Reaction score
1,908
Points
176
dulu saya pakai unifi 50mbps tp xberbaloi sbb kat rumah saya ngan mak je pun, lgpun dia nak call free (unifi xder call free) stimix je yang ada boleh bergajut berjam2 ..saya tuko balik masuk stimix ..

tgh tunggu lain murah dengan unlimited call boleh saya apply balik unifi, wiring sumer dah siap ada pun kat rumah :D
 

SmileAlways

Super Active Member
Joined
Aug 11, 2014
Messages
9,107
Reaction score
378
Points
81
sblm ni pakej apa tt? bayaran bulanan?
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
8,561
Reaction score
1,908
Points
176
sblm ni pakej apa tt? bayaran bulanan?
i nye RM120 - Package 1.0mbps .. skrg upgrade free ke 2.0mbps

tapi sama je laju .. ingat nak cancel masuk maxis fibre unlimited call 100mbps harga RM129 :D
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,022
Reaction score
1,199
Points
196
Salam,

Pagi ni saya dapat maklumat dari TM mengatakan talian Streamyx saya dapat percuma kemaskini 2x ganda kelajuan .. betul ke ini?

Ada sesiapa lain yang dapat juga? :-?

den pun dapat jugak 2x ganda kelajuan.
dari 4mbps jadi 8mps.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register