Penyebaran serial key software secara komersial di Malaysia

Recommended Brokers


rebellion

Legendary Member
Platinum Member
Joined
May 3, 2010
Messages
16,032
Reaction score
45
Points
135
Hmmm hackerz6...jgn peningkan kepala tu. Kupas perkara yang rasional je. Ingat perkara paling basic sudah. Sebagai contoh syarikat kaspersky dah tentu akan ada list setiap dealer yang jual produk depa. Simple thing just ask the seller apa bukti yg menunjukkan dia adalah registered dealer. Kalau ada air kolam depan PC kat situ jugak seller masukkan kepala dalam air :))
betul, just beli dengan reseller yang dilantik jer
 
Sponsored Post

feer6452

Super Active Member
Joined
Apr 23, 2011
Messages
8,855
Reaction score
27
Points
70
ooo. cam gitu ke... adesss... kesian la yang dah tuan empunya hak milik asal tu
 

susah2je

Legendary Member
Joined
Aug 19, 2006
Messages
17,588
Reaction score
497
Points
131
ooo. cam gitu ke... adesss... kesian la yang dah tuan empunya hak milik asal tu
Apa pulak kesian.. dah beli barang mesti ada resit or bukti pembelian. Tunjukkan jerlah. Tu yg kejap jer orang beli haram leh pakai bila tuan sebenar muncul tuntut balik hak dia...lol
 

insanmarhaen

Fun Poster
Joined
Jul 29, 2009
Messages
815
Reaction score
70
Points
20
aku rasa aku tau la sapa yg jual murah dam cg ni...agak2 korang?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register