BTC USD 35,810.7 Gold USD 1,799.14
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Pengalaman surrender policy takaful anda!

abb7997

Active Member
Joined
Aug 23, 2009
Messages
1,372
Reaction score
2
Points
25
sy pun br terminate AIA...dh submit pun masih deduct credit card..gi lagi AIA still blom de keputusan..org AIA tanya gi nape nk terminate ..sy ckp sal service lambat canni lah ..kalu kita nk claim pun delay2...mggu depan nk follow up gi
 
Sponsored Post

penhitam

Active Member
Joined
Mar 26, 2008
Messages
1,977
Reaction score
38
Points
40
up topik lama...aku nak terminate insurans aia, sebab nak ambik insuran lain...insuran aia yg aku guna sekarang sekali dengan saving...lama ke nak dapat balik duit saving tu balik? dah guna aia dekat 3 tahun...sekali pun tak pernah claim...payment cantik tiap2 bulan..siapa ada pengalaman..?
 

fdhm2u

Active Member
Joined
Jul 15, 2007
Messages
2,053
Reaction score
1
Points
25
up topik lama...aku nak terminate insurans aia, sebab nak ambik insuran lain...insuran aia yg aku guna sekarang sekali dengan saving...lama ke nak dapat balik duit saving tu balik? dah guna aia dekat 3 tahun...sekali pun tak pernah claim...payment cantik tiap2 bulan..siapa ada pengalaman..?

Hubungi agent or direct dgn customer servicemohon nak check surrender value.

:)cgrock
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register