Wanted Penapis air Bio Aura

CG Sponsors




may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
As salam

Sapa aada nak jual set penapis bio auraa new set rm500
Sms saya ye 0125778002

Tq
 
Sponsored Post

ebumugo

Fun Poster
Joined
May 26, 2012
Messages
650
Reaction score
0
Points
10
..

As salam

Sapa aada nak jual set penapis bio auraa new set rm500
Sms saya ye 0125778002

Tq

yupp..pandai cari mmg leh dapat dah harga nii...ramai yg nak tolak murah2 tu...:)
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
Dulu bro khazuan kitaa ada jual, tp sms/call mlm td fon off je :(
 

may4ver

Legendary Member
Joined
Jul 17, 2006
Messages
13,700
Reaction score
225
Points
128
Klu leh nak cari stok yg sya boleh COD. Syakt area puchong
 

Scorpions10

Legendary Member
Joined
Jan 29, 2010
Messages
16,345
Reaction score
56
Points
120
alahai tt awat pi letak rm500 rege..aritu tgk ada yg jual rm450 pun ada :)
 

ebumugo

Fun Poster
Joined
May 26, 2012
Messages
650
Reaction score
0
Points
10
...

Saya dah call contact akak bg, bkn tak dpt nego
Tp dia jual rm2200, dia up dari market price lak :(
gilo kentang ke apo ni..rm2200..:mad:..

mau gi Haji balik ari ke aper..:))
 
Sponsored Post
Top
Log in Register