bio aura water filter

  1. F

    Wanted Filter air Bio aura

    Salam sejahtera.. Sy cadang nk beli filter air Hai-O..ada sapa2 dlm ni yg join hai-o tp xmenjadi boleh la tolak murah2 pd saya, nak satu ker pakai sendiri..harga dlm RM500 ker..hihi (bleh ke dapat ye):D:D:D Saya area Jln Klang Lama..
  2. may4ver

    Wanted Penapis air Bio Aura

    As salam Sapa aada nak jual set penapis bio auraa new set rm500 Sms saya ye 0125778002 Tq
  3. A

    Wanted Penapis Air Bio Aura - byk stok diperlukan !!!!

    Sesiapa yang ada stok Bio Aura model lama dan model baru dan ingin jual sila hubungi saya segera.Saya akan borong semua set dan bayar cash. _saya ambil di tempat anda _Brg mestilah condition cantik,NEW dan complete semua pendek kata barang baru la tak pernah diusik _Lembah klang saya ambil di...
  4. Z

    Wanted Ingin Borong Penapis Air Bio Aura

    salam warga cg... sapa ada Penapis Air Bio Aura yg masih disimpan saya sedia borong semua.saya akan ambil di tempat anda cash akn diberikan call/sms 019-4728996 )zarif) harga kita runding [URL=http://picturepush.com/public/4341069][/URL
  5. din06

    Wanted Penapis Air Bio Aura 30 set

    aslmkm, sesiapa nak tolak bio aura boleh call aku. Aku perlukan dalam 30 set.Harga mesti cantik ye sebab aku ambil banyak ni.... kalau dapat harga rm500 ke bawah. tolak balik pun untung sikit je..hehehe apa2 hal pm aku segera. Aku perlukan sebelum hari khamis h/p :012-2974877
  6. khuzuan

    Wanted Nak borong penapis air bio aura

    sesiapa yg ada stok bio aura yg tak terjual dan nak jual murah2 bgtau aku..aku nak borong semua set. Harga mestilah RM 500 ke bawah jerr kl ada call/sms aku 019-4728996:D
  7. M

    To Sell bioaura (hi o) murah

    hnya 1000 je sila hubungi 0196588583:">
Top
Log in Register