penapis air bio aura

  1. may4ver

    Wanted Penapis air Bio Aura

    As salam Sapa aada nak jual set penapis bio auraa new set rm500 Sms saya ye 0125778002 Tq
  2. Z

    Wanted Memborong Penapis Air Bio Aura

    sesiapa yang ada Penapis Air Bio Aura yg tak terjual blh hubungi saya.saya sedia bayar cash Harga 500 saya akan ambil di tempat anda!!!!!! call/sms 019-4728996 (zarif)
  3. din06

    Wanted Penapis Air Bio Aura 30 set

    aslmkm, sesiapa nak tolak bio aura boleh call aku. Aku perlukan dalam 30 set.Harga mesti cantik ye sebab aku ambil banyak ni.... kalau dapat harga rm500 ke bawah. tolak balik pun untung sikit je..hehehe apa2 hal pm aku segera. Aku perlukan sebelum hari khamis h/p :012-2974877
  4. khuzuan

    Wanted Nak borong penapis air bio aura

    sesiapa yg ada stok bio aura yg tak terjual dan nak jual murah2 bgtau aku..aku nak borong semua set. Harga mestilah RM 500 ke bawah jerr kl ada call/sms aku 019-4728996:D
  5. A

    To Sell Penapis Air Bio Aura Harga Murah!

    Salam perkenalan pd semua...sy tgh mencari pembeli penapis bio aura..utk makluman sy br aje jd pengedar..kpd yg berminat dan dok area sepang, serdang & putrajaya blh dptkan drp sy...hrg asal penapis ni rm2080.00 tp mulai bulan okt. hgga 30 Nov. sy jual dgn hrg murah iaitu RM1800.00 aje..stok...
Top
Log in Register