Wanted Penapis Air Bio Aura 30 set

CG Sponsors




din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
aslmkm,

sesiapa nak tolak bio aura boleh call aku. Aku perlukan dalam 30 set.Harga mesti cantik ye sebab aku ambil banyak ni....

kalau dapat harga rm500 ke bawah. tolak balik pun untung sikit je..hehehe

apa2 hal pm aku segera. Aku perlukan sebelum hari khamis

h/p :012-2974877
 
Last edited:
Sponsored Post

abangbeca

Super Active Member
Platinum Member
Joined
Jan 26, 2009
Messages
8,703
Reaction score
155
Points
73
beli sikit2 ker nak beli borong terus nih bro...??
 

din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
beli borong..hehehehe
 

din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
aku perlukan dalam 100 unit..tapi aku beli secara berperingkat..buat permulaan aku nak 30 set dulu..dah siap pasang baru ambil yang berikutnya...hehehe
 

din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
berapa unit pun yang ada aku tak kisah..yang penting aku akan jumlahkan kesemuanya cukup 30 set sebab yang ni yang penting...
 

redace

Active Member
Joined
Dec 16, 2007
Messages
1,765
Reaction score
13
Points
25
kena join syarikat ni cepatlah.....brg ada org tempah dah ni......heheheh
 

ejoybaik

Super Active Member
Joined
May 22, 2008
Messages
5,534
Reaction score
29
Points
70
fuhhh masyukkk niii...

100 butir sekali hangkat..
 

zaqie3

Fun Poster
Joined
Jan 26, 2010
Messages
271
Reaction score
0
Points
10
aku tumpang gembira tgk bisnes member berjaya....yehaaaaa
 

din06

Active Member
Joined
Apr 9, 2010
Messages
2,192
Reaction score
0
Points
20
up sikit hari ni..stok diperlukan...kalau ada yang nak tolak rm500 call aku
 
Sponsored Post
Top
Log in Register