BTC USD 38,894.5 Gold USD 1,877.24
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Wanted Pembekal Keropok Lekor dan Cili Kering

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
Aku ada kawan yang ada peluang untuk eksport keropok lekor dan cili kering ke Europe...sape boleh supply kuantiti banyak, boleh bincang dengan aku...
 
Sponsored Post

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
banyak mana mau? aku kenal la jugak tokey kepok lekor nih
 

MOD jr.

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
May 29, 2008
Messages
23,582
Reaction score
134
Points
133
pm aku je kuantiti berapa kopok lekor...ok detailkan terus :)
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
tokey tu ada kilang tak? nak tahu potensi dan keupayaan supplier dulu.... kalau dia boleh commit quantity yang banyak baru kita discuss...yang penting supplier ada EU code
 

aurafx

Active+ Member
Joined
Mar 20, 2009
Messages
2,672
Reaction score
55
Points
30
selagi masih hidup dan bernyawa bro..contact terlalu banyak..sembang2 terkeluar cerita
 

arecap

Fun Poster
Joined
Feb 9, 2008
Messages
757
Reaction score
1
Points
15
leh bagi cite detail lagi bro??saya ada tempat dekat area melaka yg ada kilang kopok lekor nie..
 

jml_evo

Freshie
Joined
Feb 12, 2010
Messages
1
Reaction score
0
Points
3
Supplier keropok lekor terengganu

Kami pembekal keropok lekor dan keropok keping terengganu.

Produk lain yg kami bekalkan :
Pelbagai jenis kerepek
Jagung
Kelapa pandan
Pelbagai jenis ubi
Ayam kampung
Ayam daging
Daging lembu dan pelbagai import / tempatan

Hubungi kami 016-296 6746.
 

ripzer

Active Member
Joined
Jan 10, 2006
Messages
2,200
Reaction score
2
Points
25
Aku ada kawan yang ada peluang untuk eksport keropok lekor dan cili kering ke Europe...sape boleh supply kuantiti banyak, boleh bincang dengan aku...

bro, company aku baru bukak last month, tapi kitorang dah buat bisnes supply keropok lekor mentah dekat 3 bulan kat area pj ne.. luas kan coverage kat sini dulu.. fyi, bukan cam keropok lekor biasa.. specially made by our partner yg status chef kat terengganu, ade 80% more ikan dari kerepok biasa.. kalau nak meeting discuss, takde hal laah.. aku dah pm bro number phone.feel free to contact. thanks
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register