CG Sponsors




isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,858
Reaction score
53
Points
80
Keropok lekor original dari Terengganu yang sedappp..
1f924.png
1f924.png
1f924.png
1f924.png

Tak perlu susah-susah nak tunggu ke Terengganu baru dapat makan keropok lekor yang sedap. Kami ada! Anda order,kami hantar ke depan pintu rumah anda! Senang kan.
Dah ramai yang repeat order dengan kami. Semua kata sedap
1f924.png
1f924.png
1f924.png
1f60b.png

Stok kami sentiasa yang baru. Ready stok. Delivery ke seluruh Kuala Lumpur/Selangor.
Beli dan simpan keropok lekor original dalam peti rumah anda. Bila-bila rasa nak makan keropok lekor, keluarkan dan goreng je!
Tak perlu susah-susah start kereta/motorsikal cari gerai jual keropok.
Budak-budak ramai yang suka makan keropok lekor kami sebagai snek bila lapar. Nyumm..
Klik aje link kat bawah untuk order ok
1f609.png


http://www.wasap.my/+60129499441/ORDERKEROPOK


Boleh juga follow ig kami : instagram.com/kepokganuori

dan juga fb page : facebook.com/Kepok-Ganu-Ori-KGO


 

Attachments

Last edited by a moderator:
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2010
Messages
280,762
Reaction score
11,454
Points
2,376

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
1,937
Reaction score
53
Points
40
Ambe pun area melawati gak. Jual kerepok jugak. Ni belah mana pulak melawati ni. Kikikiki
 

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
10,229
Reaction score
545
Points
171
nak tahu nisbah tepung dengan nisbah ajinomoto?
 
Sponsored Post
Top
Log in Register