BTC USD 31,436.4 Gold USD 1,783.57
Time now: Jun 1, 12:00 AM

isz_shinigami

Super Active Member
Joined
Apr 15, 2010
Messages
8,869
Reaction score
56
Points
80
Keropok lekor original dari Terengganu yang sedappp..
1f924.png
1f924.png
1f924.png
1f924.png

Tak perlu susah-susah nak tunggu ke Terengganu baru dapat makan keropok lekor yang sedap. Kami ada! Anda order,kami hantar ke depan pintu rumah anda! Senang kan.
Dah ramai yang repeat order dengan kami. Semua kata sedap
1f924.png
1f924.png
1f924.png
1f60b.png

Stok kami sentiasa yang baru. Ready stok. Delivery ke seluruh Kuala Lumpur/Selangor.
Beli dan simpan keropok lekor original dalam peti rumah anda. Bila-bila rasa nak makan keropok lekor, keluarkan dan goreng je!
Tak perlu susah-susah start kereta/motorsikal cari gerai jual keropok.
Budak-budak ramai yang suka makan keropok lekor kami sebagai snek bila lapar. Nyumm..
Klik aje link kat bawah untuk order ok
1f609.png


http://www.wasap.my/+60129499441/ORDERKEROPOK


Boleh juga follow ig kami : instagram.com/kepokganuori

dan juga fb page : facebook.com/Kepok-Ganu-Ori-KGO


untitled-2-jpg.245879
 

Attachments

  • kepok cheese vakum.jpg
    kepok cheese vakum.jpg
    217 KB · Views: 4
  • kepok jejari vakum.jpg
    kepok jejari vakum.jpg
    235.2 KB · Views: 4
  • kepok jejari.jpg
    kepok jejari.jpg
    239.5 KB · Views: 4
  • kepok kembang.jpg
    kepok kembang.jpg
    278.9 KB · Views: 4
  • kepok keping.jpg
    kepok keping.jpg
    247.1 KB · Views: 5
  • kepok rebus vakum.jpg
    kepok rebus vakum.jpg
    233.1 KB · Views: 4
  • Untitled-2.jpg
    Untitled-2.jpg
    1.5 MB · Views: 34
Last edited by a moderator:
Sponsored Post

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
299,847
Reaction score
12,921
Points
2,376

noblegold

Active Member
Joined
Jun 17, 2008
Messages
2,089
Reaction score
93
Points
40
Ambe pun area melawati gak. Jual kerepok jugak. Ni belah mana pulak melawati ni. Kikikiki
 

TXT

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Top Poster #1
Joined
Mar 15, 2010
Messages
299,847
Reaction score
12,921
Points
2,376

mrvx

Legendary Member
Joined
Feb 20, 2009
Messages
11,139
Reaction score
722
Points
171
nak tahu nisbah tepung dengan nisbah ajinomoto?
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register