To Sell [READY STOCK][FREE POSTAGE] SERBUK CHEESE LELEH NACHOS CHEESE POWDER

CG Sponsors




ezr27

Fun Poster
Joined
Sep 20, 2012
Messages
970
Reaction score
1
Points
15
Banner 500x200.png


SERBUK CHEESE LELEH | NACHOS CHEESE POWDER | CHEESY SAUCE

107617256_138250544604469_2490473246352915264_n.jpg
photo_2020-07-19_15-51-29.jpg
photo_2020-07-21_13-12-47 (2).jpg
photo_2020-07-21_13-12-47.jpg
photo_2020-07-21_13-12-48 (2).jpg


“Ni sos apa kau bagi aku ni? Padu nya weh!”

Aku dah pesan jangan gatal-gatal nak cuba benda alah ni

Bukan apa, takut tak boleh berhenti makan je

Nanti tak pasal-pasal kitaorang jugak salah


Ni la sos Cheese Leleh, ribu orang dah try, kau bila lagi ?


Sos Cheese Leleh punya la senang nak bancuh

Cara dia mudah:


WhatsApp Image 2020-07-18 at 1.09.41 PM.jpeg



Tips power:
1) 100g + 200ml air panas untuk 4-5 org makan. Kepekatan ikut suka kita nk macam mana.
2) Nak bagi sedap berlemak gaul bersama mayonis. Dia akan bagi rasa lemak masam masin.
3) Nak pedas lebih taburkan Chili powder atas cheese.
4) Nak sedap kuasa 3, cheese + mayonis + Chili powder.


Kalau tak nak bancuh pun boleh je tabur serbuk atas makanan cam kerepek dan popia. Rasa sedap dia memang tak boleh bawa bincang.



photo_2020-08-06_08-49-59.jpg
109289881_139512037811653_2217492039486198804_n.jpg

Sesuai lah dengan lidah orang melayu! Yang pasti memang meleleh.



Details Cheese Leleh:

✅ 1 pek berat 100g
✅ 100% keluaran tempatan - Halal & Bumiputera
✅ Berasaskan serbuk - expired setahun
✅ Pek 'reseal' semula - simpan baki serbuk yg tak digunakan


Harga special kitaorang nak bagi kat 50 orang terawal je supaya korang boleh rasa padu tak padu sos cheese leleh ni.



HARGA JUALAN: RM16/PAKET

HARGA PROMOSI: BELI 3 PEK DGN HARGA RM39 (RM13/PAKET)

FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA!




Tekan link di bawah untuk order !






p/s: Harga paling baekk punya khas untuk peniaga burger/roti john/ayam cheese/keropok lekor/western. Nak tahu? wasap lerr...



 

Attachments

Top
Log in Register