BTC USD 49,390.0 Gold USD 1,843.90
Time now: Jun 1, 12:00 AM

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Assalamualaikum. :D:D

Ada x pembekal big teddy bear kat sini? Atau pun, ada x sedara, famili atau rakan yg dikenali yg boleh membekal big teddy bear?

Jika ada, minta email catalog yg lengkap kpd sy. :)paid

Kalo boleh catalog tu biar lengkap dgn gambar, detail, harga, dan moq. Nak tahu juga kos delivery ke tempat sy (kelantan)

Ade projek sikit. :)):))
 
Sponsored Post

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Errr... xde ke? :(:)((
 

ezul82

Super Active Member
Joined
Jun 19, 2007
Messages
7,210
Reaction score
41
Points
70
berapa byk nk?
payment term cash.
bila date nak tu?
besar tu besar mana?
 

tokputih

CG Top Poster Club
Joined
Apr 24, 2008
Messages
27,218
Reaction score
833
Points
176
ada seorang yg jual.... besar dan murah2 cr kt cg
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
berapa byk nk?
payment term cash.
bila date nak tu?
besar tu besar mana?

Saya dlm proses bukak kedai gift shop. So sy perlukan catalog dr sape2 yg leh supply dgn harga pembekal. Jika encik dpt supply, encik email ke sy catalog tersebut.

email sy mercuasia at yahoo.com

Saiz besar tu maksudnya size besar lah. Yg sedap dipeluk. :)):))
Saiz dr 1m.
 

mesir

Active+ Member
Joined
Oct 16, 2008
Messages
3,939
Reaction score
55
Points
35
Banyak yg jual runcit. :(:)((
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register