permainan kanak-kanak

  1. P

    To Sell Permainan kanak2 macam Lego

    Pipeline construction ready stock. RM 20. FAST RESPONSE❗❗❗ wasap.my/+60184676473
  2. krazey17

    To Sell Swirl Fighter Beyblade

    Swirl fighter beyblade
  3. Jedi

    To Sell Dah jual

    Baru RM6 + poslaju (RM10) 1ˢᵗ, 2ⁿᵈ, 3ʳᵈ, 4ᵗʰ
  4. neosp

    To Sell Mainan Beg Bimbit (Briefcase) - Barbie, Hello Kitty, FROZEN, CARS 3 (New Item)

    *** Briefcase Playtend - Barbie, Hello Kitty, FROZEN, CARS 3 *** - Mainan kanak-kanak. - Saiz : 24cm x 21cm x 10cm. - Sesuai untuk 3 tahun ke atas. Barbie >>> Set Doktor Hello Kitty >>> Set Fesyen FROZEN >>> Set Fesyen CARS 3 >>> Set Bertukang Normal Price: RM35.00 CG Price : RM25.00...
  5. neosp

    To Sell Mainan Beg Tarik (Luggage) - my Little PONY & FROZEN (New Item)

    *** Luggage - my Little PONY & FROZEN *** - Mainan kanak-kanak. - Size: 66cm x 26cm x 11.5cm. - Sesuai untuk 3 tahun keatas. my Little PONY - Set Fesyen. FROZEN - Set Masak-masak Normal Price: RM69.00 CG Price : RM60.00 COD KL Area / Pos +RM7 PM / WhatsApp : 011-26237017 Contact for...
  6. neosp

    To Sell Mainan Istana Kanak-Kanak (New Item)

    *** Istana Kanak-Kanak *** - Saiz kotak : 44cm x 30cm x 7.5cm. - Ada muzik dan lampu (Bateri disediakan). - Sesuai untuk 3 tahun ke atas. Normal Price: RM49.00 CG Price : RM40.00 COD KL Area / Pos +RM7 PM / WhatsApp : 011-26237017 (Contact for best deal)
  7. neosp

    To Sell Basic & Trolley Block (New Item)

    *** Basic & Trolley Block *** Basic Block - 54 pieces. - Size : 20cm (diameter) x 21cm (tinggi). - Sesuai untuk 3 tahun ke atas. Normal price: RM 29.00 CG Price : RM 20.00 Trolley Block - 65 pieces. - 54cm (tinggi) x 15cm (lebar). - Sesuai untuk 3 tahun ke atas. Normal price: RM25.00...
  8. neosp

    To Sell Stoller dan Anak Patung (New Item)

    ***Stroller dan Anak Patung*** - Stroller yang kukuh. - Tinggi anak patung 32cm. - Sesuai untuk 3 tahun ke atas. Normal price : RM 49.00 CG Price : RM 40.00 COD KL Area / Pos +RM7 PM / WhatsApp : 011-26237017 (Contact for best deal)
  9. neosp

    To Sell CARS 3 Play Tent (Ada 50 biji bola)

    CARS 3 PLAY TENT (NEW SET) * Termasuk 50 biji bola plastik. * Sesuai untuk aktiviti luaran & dalaman. * Sesuai untuk kanak-kanak berumur 3 tahun ke atas. * Mudah dipasang dan disimpan. * 112cm (Panjang) x 70cm (Lebar) x 70cm (Tinggi) Normal Price: RM129.00 CG Price : RM90.00 COD KL Area / Pos...
  10. V

    To Sell Lego Coin Box

    Product Description:Lego Coin Box Base material:Plastic Units Per Carton:100 Units Per inner box:1 Weight per carton (Kg):12 kg Carton size (mm):510 (L) x 510 (W) x 400 (H) Product Dimension (mm):90(L) x 90(W) x 90(H) Packing details:Each in a bubble bag & White Box Remark 1: Save$ n Fun for...
  11. N

    Wanted Beri aku cadangan mainan apa sepatutnya aku jual

    Asalamualikum.....dekat tempat sy nak buat karnival family..jd aku rasa nk jual barang2 mainan....mainan apa ye yg sesuai utk dijual..klu blh harga dlm rm5 kebawah setiap satu barang...tlg ye bg cadangan...
  12. mesir

    Wanted Pembekal BIG Teddy Bear

    Assalamualaikum. :D:D Ada x pembekal big teddy bear kat sini? Atau pun, ada x sedara, famili atau rakan yg dikenali yg boleh membekal big teddy bear? Jika ada, minta email catalog yg lengkap kpd sy. :)paid Kalo boleh catalog tu biar lengkap dgn gambar, detail, harga, dan moq. Nak tahu juga...
  13. C

    polymer clay santa and Penguin music box 57

    polymer clay santa and Penguin music box 1.music box,musical box,christmas decoration 2.polymer clay santa and Penguin music box 6.8"h 3.hand crank 4.xmas tune 5.hand made,hand painted music box,musical box,Static sticker,christmas decoration polymer clay santa and reindeer music box 12CM...
  14. may4ver

    Wanted Playhouse

    salam... saya nak cari playhouse @ playground untuk anak nak beli baru mahal nak cari 2nd... sapa2 rasa nak jual leh la bagitau yer.... tq...
  15. P

    Wanted Mainan Bakugan New Vestoria

    saya mencari n nak beli mainan Bakugan New Vestoria. prefer COD kawasan air hitam,johor. tapi postage pun boleh. prefer yang baru tp used pun ok la... Mainan Bakugan New Vestoria n bukan yg Battle Brawlers kay.
  16. penguin_comel

    To Sell Pemborong Mainan Kanak2

    Assalamalaikum . Aku baru sahaja memulakan perniagaan menjadi pemborong permainan kanak2 . Pemulaan nie aku buat secara online aje http://pemborong-online.blogspot.com/ buat masa ni banyak barang tak masuk lagi . Insyah Allah nanti akan di masukan sikit2 .
  17. balqisazad

    Wanted Lokasi pembekal barang mainan kanak2 secara borong

    qis nie minat nak jual barang mainan kanak2 cthnya bola getah yg ada lampu kat dalam tu..spt yg kita selalu tgk kat konsert Jom Heboh mesti diaorang ade jual bola getah tu.. kalau ader pembekal borong sticker cartoon utk budak2 pn qis nak tahu kat mana lokasinya..tolonglah yer kalau kawan2 tahu...
Top
Log in Register