BTC USD 56,396.9 Gold USD 1,778.69
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Baru

RM6 + poslaju (RM10)


1ˢᵗ, 2ⁿᵈ, 3ʳᵈ, 4ᵗʰ

 
Last edited:
Sponsored Post

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Salaam.

BUMP!

Terima kasih.


60337249_10158369905574409_1855580486399688704_n.jpg



59818277_2794603693886605_4407068643960029184_n.jpg

https://www.jobstreet.com.my/en/job...7a2-d2f5-4413-8d02-d7bd67a7d90f&sectionRank=2
 
Last edited:

amuk293

Active+ Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
4,264
Reaction score
68
Points
30
ape beza dgn yg jual kat tesco tu tuan?tesco rm8.90 aje..
 

dausbiz

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 27, 2015
Messages
51,533
Reaction score
1,607
Points
596
bump support bro jedi!!!!!!!!!!!
 

jaws_am

Legendary Member
Joined
May 29, 2008
Messages
12,468
Reaction score
2,802
Points
201
ape beza dgn yg jual kat tesco tu tuan?tesco rm8.90 aje..

xde beza..
cuma TT buat bisness on9..
dia ambil profit sbgi usaha mempromosikan secara on9

klo tn pandai nego maybe TT boleh bg harga rm8 :">

tumpang meriah kan thread TT..

hotwheel tgh promo 50 years edition

IMG_20180907_162927.jpg
 
Last edited:

amuk293

Active+ Member
Joined
Jan 10, 2008
Messages
4,264
Reaction score
68
Points
30
xde beza..
cuma TT buat bisness on9..
dia ambil profit sbgi usaha mempromosikan secara on9

klo tn pandai nego maybe TT boleh bg harga rm8 :">

tumpang meriah kan thread TT..

hotwheel tgh promo 50 years edition

IMG_20180907_162927.jpg

ooo.gitu..sbb klu di FB rm10 ni diorg jual kete2 JDM real car..sbb jdm ni agak susah nk lihat di peg..slalu cepat jerr org sapu..haha..saya suka kumpul kete batman,dgn real car aje...
 

dan50

Super Active Member
Joined
Aug 22, 2010
Messages
6,492
Reaction score
117
Points
73
dah 2 tempat ada vending machine hotwheels ni, ROI tinggi ke ni?
 

ameant

Super Active Member
Joined
Mar 27, 2007
Messages
6,332
Reaction score
143
Points
73
ooo.gitu..sbb klu di FB rm10 ni diorg jual kete2 JDM real car..sbb jdm ni agak susah nk lihat di peg..slalu cepat jerr org sapu..haha..saya suka kumpul kete batman,dgn real car aje...

yup, sama dgn aku.. mmg susah nak dpt kat open market jenis model on the road...
yg banyak mcm funny car, biasa mcm giant ke buat promosi 2 biji rm10 .
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Salaam.

BUMP!

Terima kasih.
 

Jedi

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Feb 15, 2009
Messages
42,799
Reaction score
1,884
Points
201
Salaam.

BUMP!

Terima kasih.
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register