BTC USD 67,330.3 Gold USD 2,335.04
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Al-Hafiz

Active Member
Messages
1,805
Joined
Jan 23, 2010
Messages
1,805
Reaction score
34
Points
30
Assalamualaikum

saya perlukan pembantu rumah dengan kadar segera, untuk membantu isteri saya di rumah..

ada sesapa boleh tolong?

Indonesia boleh, warga tempatan paling baik.

Kalau yang indon ni, kalau boleh yang kos tak melebihi RM3K, owner agency ada tak dalam CG ni? atau sesapa selalu pegi indon boleh tolong carikan 2-3 orang indon untuk jadi maid? kos permit saya uruskan sendiri.. :)cgrock

Kalau yang warga tempatan ni tak tau la ada ke tidak yang nak jadi maid, daripada jadi minah kilang saya rasa baik try apply jadi maid kat umah saya, kalau yang anak dara saya boleh tolong rekemen jodoh yang baik2, yang mak dara pun boleh jugak...kalau dapat yang pangkat opah2 lagi elok...tapi yang sihat la, kalau sakit2 kang kesian pulak nak buat kerja rumah....:)cgrock
 
Sponsored Post

Assalamualaikum

saya perlukan pembantu rumah dengan kadar segera, untuk membantu isteri saya di rumah..

ada sesapa boleh tolong?

Indonesia boleh, warga tempatan paling baik.

Kalau yang indon ni, kalau boleh yang kos tak melebihi RM3K, owner agency ada tak dalam CG ni? atau sesapa selalu pegi indon boleh tolong carikan 2-3 orang indon untuk jadi maid? kos permit saya uruskan sendiri.. :)cgrock

Kalau yang warga tempatan ni tak tau la ada ke tidak yang nak jadi maid, daripada jadi minah kilang saya rasa baik try apply jadi maid kat umah saya, kalau yang anak dara saya boleh tolong rekemen jodoh yang baik2, yang mak dara pun boleh jugak...kalau dapat yang pangkat opah2 lagi elok...tapi yang sihat la, kalau sakit2 kang kesian pulak nak buat kerja rumah....:)cgrock

hang biar betul...kang terjodoh ngan hang lak :eek:
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Back
Top
Log in Register