Wanted Pembantu Rumah

CG Sponsors




Al-Hafiz

Active Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
1,805
Reaction score
34
Points
30
Assalamualaikum

saya perlukan pembantu rumah dengan kadar segera, untuk membantu isteri saya di rumah..

ada sesapa boleh tolong?

Indonesia boleh, warga tempatan paling baik.

Kalau yang indon ni, kalau boleh yang kos tak melebihi RM3K, owner agency ada tak dalam CG ni? atau sesapa selalu pegi indon boleh tolong carikan 2-3 orang indon untuk jadi maid? kos permit saya uruskan sendiri.. :)cgrock

Kalau yang warga tempatan ni tak tau la ada ke tidak yang nak jadi maid, daripada jadi minah kilang saya rasa baik try apply jadi maid kat umah saya, kalau yang anak dara saya boleh tolong rekemen jodoh yang baik2, yang mak dara pun boleh jugak...kalau dapat yang pangkat opah2 lagi elok...tapi yang sihat la, kalau sakit2 kang kesian pulak nak buat kerja rumah....:)cgrock
 
Sponsored Post

eboss

CG Hardcore
Platinum Member
Joined
Nov 29, 2007
Messages
85,652
Reaction score
1,894
Points
591
Assalamualaikum

saya perlukan pembantu rumah dengan kadar segera, untuk membantu isteri saya di rumah..

ada sesapa boleh tolong?

Indonesia boleh, warga tempatan paling baik.

Kalau yang indon ni, kalau boleh yang kos tak melebihi RM3K, owner agency ada tak dalam CG ni? atau sesapa selalu pegi indon boleh tolong carikan 2-3 orang indon untuk jadi maid? kos permit saya uruskan sendiri.. :)cgrock

Kalau yang warga tempatan ni tak tau la ada ke tidak yang nak jadi maid, daripada jadi minah kilang saya rasa baik try apply jadi maid kat umah saya, kalau yang anak dara saya boleh tolong rekemen jodoh yang baik2, yang mak dara pun boleh jugak...kalau dapat yang pangkat opah2 lagi elok...tapi yang sihat la, kalau sakit2 kang kesian pulak nak buat kerja rumah....:)cgrock
hang biar betul...kang terjodoh ngan hang lak :eek:
 

Al-Hafiz

Active Member
Joined
Jan 23, 2010
Messages
1,805
Reaction score
34
Points
30
hang biar betul...kang terjodoh ngan hang lak :eek:
itu den tak boleh jamin...kalau dah jodoh nak buat macam mana
selalunya niat2 murni macam ni kerjanya dimudahkan ALLAH :D
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
bro nak brape org maid ni nak keje kat mana?
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
rasanya boleh uruskan tapi makan masa
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
dah pm ke? takdapun
 

bad_103

Fun Poster
Joined
May 5, 2010
Messages
726
Reaction score
2
Points
15
salam..aku pon nak cari maid gak..tp mcm dh serik ngan indon.
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,355
Reaction score
35
Points
30
tn bg info saya bg sebutharga dulu filipina ok ke
 
Sponsored Post
Top
Log in Register