BTC USD 43,786.3 Gold USD 1,774.83
Time now: Jun 1, 12:00 AM

maid

  1. hepiman

    Servis Perbaharui Permit Pembantu Rumah

    sesiapa yang ingin perbaharui permit pembantu rumah -jangka masa 1-3 minggu (kalau agent makan bulan) -kos atau apa2 pertanyaan sila PM atau whatsaap -0193583081 zakaria -harga kasih sayang -Urusan Cepat Gerenti Dapat
  2. K

    Wanted Mencari pembantu rumah harian - Puchong / OUG

    Assalamualaikum Saya sedang mencari pembantu rumah harian (yang boleh datang pagi, pulang petang) untuk membersih rumah dan mengasuh 2 anak. Area OUG / Kinrara / Puchong. Upah boleh bincang dulu. Kalau perlu travel, elaun perjalanan boleh dipertimbangkan. Rumah apartment. Kalau siapa2 ada...
  3. egg_toast

    Wanted Mencari Pembantu Rumah Sementara

    closed thread
  4. gazze7

    Wanted Maid utk kondo servis

    Salam. Mencari maid utk servis kemas rumah, cuci, laundry dll. Rumah apartment 850sf. 2 bilik. Area Damansara Perdana. Kalo boleh quote harga skali dgn pencuci dan tools. Biasala bujang, ada mop je. Hehe
  5. F

    To Sell Khidmat Pembantu Rumah

    Salam Cgrian, Kami ada menyediakan perkhidmatan membekalkan pekerja / pembantu rumah dari Indonesia. - Gaji bulanan : RM700 - Potong gaji : 3 bulan - Warranti : 3 bulan - Caj : RM6,500 (Pembantu rumah + Permit + FOMEMA) Maklumat lanjut, hubungi kami di talian 017-3227245. *berurusan...
  6. R

    Wanted Pembantu Rumah Diperlukan

    Salam, Saya memerlukan pembantu rumah bagi menjaga bapa yang sakit stroke dan juga seorang anak berumur 2 thn. Lokasi: kuantan, pahang. Masa kerja. 9 pg - 6 ptg Hari bekerja: 4-5 hari seminggu. Gaji: Tba Berminat sila hubungi saya di talian 0129817060 or 0179817060. (Fazrul)
  7. Nazz68

    Wanted Nak Cari Maid/Pembantu Rumah

    Ni saya nak tanya kat sini ade ke sesape supply maid services. Makcik saya nye maid dah habis contract ...sekarang tengah nak carik maid baru. Sesape kalau ade contact ke...atau ade supply maid tolong post kat sini ataqu PM saya please.
  8. R

    Wanted Pembantu Rumah

    Mencari pembantu rumah untuk menguruskan bapa (stroke), ibu dan anak kecil. Buat masa sekarang nak cari yang harian jer. kerja dari pukul 9pg-5 or 6 ptg. Area kuantan. Berminat sila emel ke [email protected]
  9. Al-Hafiz

    Wanted Pembantu Rumah

    Assalamualaikum saya perlukan pembantu rumah dengan kadar segera, untuk membantu isteri saya di rumah.. ada sesapa boleh tolong? Indonesia boleh, warga tempatan paling baik. Kalau yang indon ni, kalau boleh yang kos tak melebihi RM3K, owner agency ada tak dalam CG ni? atau sesapa selalu pegi...
  10. JuanCarlos

    Wanted Pambantu Rumah/Maid Diperlukan Segera

    Salam, Maid aku baru lari.. sapa yg bleh tolong aku dapatkan maid baru?
  11. faris_sn

    Wanted Mencari Maid Secara Harian 8pg-5ptg 5 hr seminggu

    sy mencari maid utk bekerja dirumah 8pg - 5 ptg shj.. 5 hari seminggu Isnin - Khamis gaji blh dirunding... Lokasi kerja Shah Alam... rumah den la tu...:)cgrock :)cgrock
  12. msaifuln

    Wanted Mencari Maid / Pembantu rumah

    Aku mencari maid.. sila PM or contact aku.. bagi harga sekali.. :)cgrock
  13. suez

    Wanted Pembantu Rumah TEMPORARY Segera Diperlukan

    salam semua, saya tengah mencari pembantu rumah dengan segera.. sesiapa yg ada maklumat sila pm or call or sms sy segera. 0124535203
Top
Log in Register