Wanted Tawaran untuk membekalkan masakan islam secara harian kepada pekerja oil & gas

CG Sponsors




Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Bismillah hirrohman nirrohim

Assalamualaikum WBT

YBhg Tan Sri/Datuk Seri/Datuk/Tuan/Puan

TAWARAN UNTUK MEMBEKALKAN MASAKAN ISLAM SECARA HARIAN KEPADA PEKERJA OIL & GAS

1. Makanan perlu dibungkus serta memerlukan kargo khas (ada heater) semasa penghantaran secara harian. Anggaran dalam 4 ke 5 kali sajian kepada antara 2 ke 5 ribu orang pekerja.

2. Kontrak secara tahunan. Lokasi di Negeri Johor. Keuntungan bersih dijangkakan minimum RM1.5 Juta.

3. Company Sdn Bhd Sahaja dialukan dan mempunyai modal pusingan RM 2 Juta minimum.

4. Tiada apa2 bayaran upfront, jangan risau. Jika terpilih, pihak kami akan membuat siasatan kekuatan/keupayaan syarikat tuan/puan.

5. Email profile company ke [email protected]

6. First come, first serve.

:)cgrock:)cgrock:)cgrock
 
Last edited:
Sponsored Post

macellsprvive

Active Member
Joined
Mar 25, 2013
Messages
1,553
Reaction score
287
Points
41
Macam x percaya je juta2 punya deal, macam ni je cara approach nya.
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
maksud tuan, masakan halal?
 

ajiboo

Fun Poster
Joined
Jul 13, 2008
Messages
651
Reaction score
46
Points
20
Munkin projek kt Penerang ni.2-5 ribu ,4,5 kali sajian banyak tu,betul ke ni.kalau betul kroni dh sapu dulu ni.x payah iklan ramai orang mahu ni.
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Macam x percaya je juta2 punya deal, macam ni je cara approach nya.
Mai email profile dulu kalau berkelayakan...lepas tu boleh duduk bincang...aku dah lama dlm CG ni...ramai yg kenal aku mcmana
 

Bro_Izantie

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 15, 2009
Messages
17,073
Reaction score
927
Points
161
Munkin projek kt Penerang ni.2-5 ribu ,4,5 kali sajian banyak tu,betul ke ni.kalau betul kroni dh sapu dulu ni.x payah iklan ramai orang mahu ni.

berminat boleh email..nnti kita sit down
 

eeiihh

Active+ Member
Joined
Nov 23, 2010
Messages
2,539
Reaction score
16
Points
40
bagus jugak neh... kalau kat pengerang, compass katering tgh monopoli...
 

m0mo~

CG Top Poster Club
Platinum Member
ForexMart Fans
Joined
Oct 4, 2012
Messages
35,312
Reaction score
387
Points
136
Sponsored Post
Top
Log in Register