Pelan untuk student

Recommended Brokers


Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
9,520
Reaction score
2,029
Points
176
(y)

yg ni RM48+RM10 dapat unlimited call + 15GB data laju... abis 15GB tu ada lagi 5GB slow data sampai end month.. ok pakai ni call sampai pengsan pun boleh
betul bro, saya pernah guna DiGi mid-level staff package 30GB pun guna 15GB++ je sebulan walaupun heavy user (bukan jenis kaki movie la) .. yang kaki movie selalu cakap xcukup ..

redONE ni saya rasa berbaloi untuk pengguna2 matang skit, cam yang buat bisnes dan bagai .. :)
 
Sponsored Post

Execution

Freshie
Joined
Dec 27, 2017
Messages
36
Reaction score
2
Points
11
Pass M dpt extra 1gb video walla lgi. Tapi free unlimited internet tu sejam je daily. Boleh tambah hour x sbb kadang2 sejam pun x cukup nak tengok drama.
Kalau x silap boleh kita topup beli Ultra Hour Pass tu, bukannya hanya setakat utk sejam saje...
 

Execution

Freshie
Joined
Dec 27, 2017
Messages
36
Reaction score
2
Points
11
Aku juga mau pakai yg murah je, skrg ni semua benda pun mahal, gaji pulak x naik, hanya dpt kurangkan je kos yg lain..
Plan yg aku pakai skrg ni juga perlu RM50 sebulan, data 10GB, ada plan yg lebih baik ke boleh intro?
 

kopirait

CG Top Poster Club
Joined
Apr 18, 2010
Messages
31,601
Reaction score
1,271
Points
206
saya dah lama pakai, lupa T&C redONE .. bayar RM58+ data dan call unlimited free ..

Yoodoo saya tak pasti :)
pelan apa ni?
den pun pakai redone sebulan RM40.

unlimited call. tapi data 5gb je.
tapi unlimited call tu macam haram lepas 45 minit dia potong. dulu 2 jam.
 

Xploit Machine

Super Active Member
Joined
Nov 23, 2012
Messages
9,520
Reaction score
2,029
Points
176
pelan apa ni?
den pun pakai redone sebulan RM40.

unlimited call. tapi data 5gb je.
tapi unlimited call tu macam haram lepas 45 minit dia potong. dulu 2 jam.
xingat la bro, pelan I amik masa bawak Grab dulu .. ni bill lama masih simpan :unsure:

saya xder isu macam kamu, semua smooth, okay je .. xder potong2 apa, saya port-in dari DiGi asalnya

 

mariayoung

Junior Member
Joined
Jun 29, 2016
Messages
64
Reaction score
3
Points
11
Aku juga mau pakai yg murah je, skrg ni semua benda pun mahal, gaji pulak x naik, hanya dpt kurangkan je kos yg lain..
Pakai celcom yg XP Lite ni jimat sikit utk komitmen bulanan. RM28 kira murah laa sebab dekat rumah dah pasang wifi.
 

kimhoo120

Freshie
Joined
Jul 27, 2012
Messages
28
Reaction score
0
Points
3
mcm mana tu....?

selepas 6 bulan dapat internet unlimited daily....hebat juga tu...tp berapa kos nya?
Kena pair xp lite dgn pass L baru dpt free unlimited internet daily tu. Pass L RM30 utk 11gb. Tapi kena tnggu 6 bulan dulu laa baru dpt sbb terms & condition dah gitu kan.
 

Mohd Syukri

Freshie
Joined
Oct 5, 2019
Messages
4
Reaction score
0
Points
3
Unlimited call ni hanya utk telco yg sama ke ataupun yg berbeza juga boleh?
Semua network boleh tapi domestik je. Unlimited call ni x apply utk video calls dan call to too-free numbers atau number yg ada special charges. Yg 1-300, 1-800/600 tu
 
Sponsored Post
Top
Log in Register