Network Engineer

Recommended Brokers


lpfan182

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2010
Messages
816
Reaction score
116
Points
33
sekadar mencuba nasib

Prodata ada open Engineer utk CME tak? ataupun utk projek TNB-IT? kalau ada mohon roger2 sy... :D
Project TNB-IT ade team lain yang jaga tuan, kalau berminat PM sy, sy bagi contact, saya tak tahu la ada kosong ke x..
 
Sponsored Post

lpfan182

Fun Poster
Joined
Aug 28, 2010
Messages
816
Reaction score
116
Points
33
maaf, kenapa perlu letak syarat solat 5 waktu..

nanti calon2 yang ada kompetensi kerja lebih baik tak jadi apply..
ok camnie je tuan..syarat ni bukan HR yg letak...team kami je...kalau nak keje ngan team kami, kami pun nak yg jenis semayang xtinggal..sebab ape, sebab ramai sgt dah skrg ni org x kisah bab solat ni...kalau dengan Allah pun mereka x heran..apatah lagi perkara2 lain yang x nampak...gitu je explaination...
 

stillFX

Super Active Member
Joined
Nov 11, 2016
Messages
6,040
Reaction score
495
Points
81
ok camnie je tuan..syarat ni bukan HR yg letak...team kami je...kalau nak keje ngan team kami, kami pun nak yg jenis semayang xtinggal..sebab ape, sebab ramai sgt dah skrg ni org x kisah bab solat ni...kalau dengan Allah pun mereka x heran..apatah lagi perkara2 lain yang x nampak...gitu je explaination...
terbaik tuan... patut letak skali solat berjemaah lima waktu.

nak try jugak tapi rasanya tak mampu lagi nak try bidang baru ni. Takut pihak tuan letak high expectation... jenuh
 

roboakob

Junior Member
Joined
Nov 2, 2010
Messages
50
Reaction score
0
Points
6
salam tuan, ada lagi jawatan kosong berkaitan IT dalam syarikat tuan? macam mana ak apply ya.terima kasih
 
Sponsored Post
Top
Log in Register