• Forum searching still not well functioning . We have already working on it.

Forex Chart

lpfan182
Reaction score
114

Profile posts Latest activity Postings About

  • hmm...last price hbs da ek bos?mmg nk cr tab sb tab lama da rosak 2 hari lps.. :( dah la casing baru je ganti..
    Kalau berminat nak beli tiket.. sms saya. Harga RM70. Ada 3 keping sahaja.. kene self collect di Shah Alam (Adik saya). Saya sekeluarga terpaksa cancel sebab ada urusan urgent. 014 - 333 6369
    Salam masta,

    Minta kesudian masta untuk LIKE dan selepas tu VOTE gambar anak ceq (Ahmad Naufal) dalam Baby Contest ni. Ini contest pertama beliau :x :D

    Cara2 untuk VOTE:

    1. Login Facebook

    2. Klik link tersebut
    https://apps.facebook.com/274703279292916/detail.php?id=78

    3. Klik OKAY untuk kebenaran facebook

    4. Klik "Like" Mudah.Biz--> Gallery --> Ordered by: Most voted--> Klik gambar Ahmad Naufal

    5. Tekan "VOTE" utk gambar Ahmad Naufal (mcm avatar kat CG...iaitu gambar ke-3 yg tak pakai baju sambil posing atas bantal oren)

    6. Bukti bahawa sudah berjaya "VOTED" akan tertera ayat --> "Success: The vote was successful. Thank you for your vote!"

    7. Kalo ada apa2 masalah tak tau camna nk "VOTE"..kasi reply..nanti ceq akn ajaq cara2nya.. :D

    Terima kasih byk2 :)cgrock

    pergi jer dulu.. jika rezeki x kemana.. peluang hadiri temuduga jgn disalahgunakan.. bermakna anda telah lulus tapisan pertama
    pergi jer interview tu.. mmg layak.. kita boleh memohon jawatan yg 1 level bawah dari kelayakan yg kita ada. cth kita ada degree. kita layak utk mohon jawatan yg perlu diploma. jika perlukan maklumat berkaitan temuduga, sila pm saya .. saya bkerja as peg it di UUM sintok. sedikit sebanyak saya sedia bantu tuan utk hadapui temuduga ini
    Happy Birthday :)

    vimax sinrex vakoou originalextendersensaoilronado men gel wild-x pacak langitpheromaxpherolinspl supergelstud 100
    [img]
    pulak dah.. den call kg xde pula dpt surat tawaran tu. buat naya je nnti. tp cek dlm website ad nama den.. ok xpe tq bro.
  • Loading…
  • Loading…
  • Loading…
Top
Log in Register