namsahaz Hosting...ada lagi ke or dah KO???

CG Sponsors




wandotshop

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Jul 2, 2010
Messages
2,022
Reaction score
12
Points
25
salam to all..
aku bukn ape.. nak cari hosting paling ok..
ulimited skian skian sekian..ada C panel.. ada SEO ..aparche dan sabgainya...

aku tengok namsahaz memang parkage terbaik...tapi aku tengok mcma dah KO je...
so kawan2..plz help me..hosting kat malaysia paling laju.. harga mcam ok2 sedang2 jer...
leh tambah kapasiti..ulimited itu dan ini...

hosting ape yer?? dan yang penting kalau ada 24jam live support.. help me.. i need that hosting name right nowwwwwwww!!!

TQ.... bkn marah..tapi urgent huhuuh...
 
Sponsored Post

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
beli la hosting kat oversea :p
 

kerunai

CG Top Poster Club
Joined
Sep 2, 2007
Messages
24,973
Reaction score
46
Points
120
aku pakai namsahaz ok jer... try dulu bro ..
 

ErieAdn

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 20, 2007
Messages
11,189
Reaction score
26
Points
120
kalo malaysia punyer setakat ni aku berpuas hati sangat2 dengan Internet-webhosting..:D:D
murah pon murah..!
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
kalo malaysia punyer setakat ni aku berpuas hati sangat2 dengan Internet-webhosting..:D:D
murah pon murah..!

yeke ? ... pernah try selain tu tak bro ?
 

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,633
Reaction score
47
Points
30
kalo malaysia punyer setakat ni aku berpuas hati sangat2 dengan Internet-webhosting..:D:D
murah pon murah..!
aku pun pakai ni.. aff pun menarik.. support cepat.. aku bg 4/5 dari segi hosting.. :)cgrock
 

zerovirus

CG Super Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Jan 25, 2009
Messages
182,141
Reaction score
79
Points
1,020
aku pun pakai ni.. aff pun menarik.. support cepat.. aku bg 4/5 dari segi hosting.. :)cgrock
yeke ... aku kenal IW ni dari mula2 diaorg start, staff2 diaorg pun aku kenal gak ... :p

tak pernah aku guna selain IW ni ...
 

zaimi2

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Mar 21, 2008
Messages
15,045
Reaction score
390
Points
131
aku pakai serverfreak dan netkl
 

Hilmi iraaS

Freshie
Joined
Sep 4, 2010
Messages
24
Reaction score
2
Points
8
Skang saya guna Serverfreak. Abg SAM kat Serverfreak mmg bagi live support yang mantap & pantas. Mula2 pikir nak ambik Namsahaz gak sbb pakej dia murah, biler baca review kat forum2 thumbs up lebih ke Serverfreak, downtime pun kurang. NetKL pun OK.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register