BTC USD 38,814.1 Gold USD 1,823.34
Time now: Jun 1, 12:00 AM

nak remove warning window 7 genuine

rizan

Active Member
Joined
Jan 8, 2007
Messages
1,138
Reaction score
13
Points
25
salam cgrian

sapa2 boleh ajarkan x cara nak remove warning window 7 genuine kt laptop aku..aku dah try nk download program removal tu tp problem..kalau boleh ajarkan cara manual..thanks
 
Sponsored Post

rizzz

Fun Poster
Joined
Apr 11, 2010
Messages
349
Reaction score
2
Points
15
win 7 aper ko pkai? build aper?
 

random1

Active+ Member
Joined
Dec 26, 2008
Messages
3,071
Reaction score
49
Points
30
salam cgrian

sapa2 boleh ajarkan x cara nak remove warning window 7 genuine kt laptop aku..aku dah try nk download program removal tu tp problem..kalau boleh ajarkan cara manual..thanks

saya ada removal tu,nanti sy try upload dulu:D:D:D
 

eishen

Active+ Member
Joined
Nov 26, 2007
Messages
3,545
Reaction score
82
Points
30
bro..ade yg jenis len x..kawe da gne yg mcm bro sblum ni..lps 2 detek blik..dk men restat je....
 

random1

Active+ Member
Joined
Dec 26, 2008
Messages
3,071
Reaction score
49
Points
30
bro..ade yg jenis len x..kawe da gne yg mcm bro sblum ni..lps 2 detek blik..dk men restat je....

hmm sepatutnya ok je,sy pakai utk windows 7 ultimate,so far cun xde kluar mesej2 yg dok kacau
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register