Wanted Nak beli kucing hutan

CG Sponsors




Sponsored Post

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
den setiap pagi buang bangkai tikus kat depan rumah, penangan kucing ni. kat rumah setel, luar rumah dia rembat. tapi, cicak dgn lipas semua setel.:)):))

makan, bagi friskies je. kengkadang je tolong dia tangkap cicak kat syiling. jinakla juga. tapi, takleh dukung lama2. ngamuk dia. lagi 1, time dia tgh marah, janganla try nak dukung. tak macam kucing biasa ni. tak peduli siapa tuan.

sekarang ni kat langat dgn anak2 dia. tak tahan anak2 dia ni. 3bulan, abis semua dia panjat. siap asah kuku lagi. kat langat, mudah sikit. friskies takyah beli banyak sgt. rembat burung je.:)):))

tapi, den punya takleh lawan kawan den punya. anjing yang besar tu pun selamba dia layan. dah takde dah anjing2 tu kat area rumah dia. makanannya, binatang hidup, macam burung. kawan den pandai nyumpit.:D:D
 

jamtulenmurah

Permanently Banned - Multiple ID
Joined
Mar 11, 2009
Messages
25,458
Reaction score
7,721
Points
316
den setiap pagi buang bangkai tikus kat depan rumah, penangan kucing ni. kat rumah setel, luar rumah dia rembat. tapi, cicak dgn lipas semua setel.:)):))

makan, bagi friskies je. kengkadang je tolong dia tangkap cicak kat syiling. jinakla juga. tapi, takleh dukung lama2. ngamuk dia. lagi 1, time dia tgh marah, janganla try nak dukung. tak macam kucing biasa ni. tak peduli siapa tuan.

sekarang ni kat langat dgn anak2 dia. tak tahan anak2 dia ni. 3bulan, abis semua dia panjat. siap asah kuku lagi. kat langat, mudah sikit. friskies takyah beli banyak sgt. rembat burung je.:)):))

tapi, den punya takleh lawan kawan den punya. anjing yang besar tu pun selamba dia layan. dah takde dah anjing2 tu kat area rumah dia. makanannya, binatang hidup, macam burung. kawan den pandai nyumpit.:D:D

kalau ada gambaq kucing hang layan gak ni bos. :)
 

putra1234

Legendary Member
Joined
Mar 8, 2010
Messages
11,572
Reaction score
1,180
Points
191
kalau ada gambaq kucing hang layan gak ni bos. :)
gambar tu tak pernah lak terpikir nak ambik. nanti den tgk camne. kucing ni, susah nak dapat dia duk diam, tenang2. kenap plak den ni bukan fotografer bertauliah.:)
 

sangbogol

CG Top Poster Club
Joined
Dec 12, 2007
Messages
25,143
Reaction score
47
Points
120
aku pun teringin nak bela kucing batu ni
 

Lan90

Freshie
Joined
Jan 15, 2020
Messages
1
Reaction score
0
Points
33
Salam siapa yang ada menjual kucing hutan, saya mahu beli.
PM me with the price.
P/S: Kalau yang dah pelihara kucing hutan tu make sure ada LESEN ye
Msih mncari lgi ke? Ad ni org nk jual
 
Sponsored Post
Top
Log in Register