Wanted Nak beli kucing hutan

CG Sponsors




Sponsored Post

adil2604

Super Active Member
Joined
Jun 13, 2008
Messages
7,146
Reaction score
153
Points
73
style lar...org panggil ni begal kan..kalau xsilap...
 

b0b0y

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
657
Reaction score
2
Points
15
haha..PM kat aku sama sape yg ada tuh..
 

amiradayana

Fun Poster
Joined
May 21, 2011
Messages
376
Reaction score
14
Points
15
style lar...org panggil ni begal kan..kalau xsilap...
kucing bengal=kucing kacuk hutan+parsi...
which means sifat2 dia and fizikal dia pun lain dari kucing hutan...

saya nak baka original terbaik dari hutan... hehe
 

aznor59

Active+ Member
Joined
Jul 9, 2009
Messages
2,668
Reaction score
23
Points
25
mana leh bela kucing ni...kang kena tangkap kang....
 

hafizan78

Legendary Member
Platinum Member
Joined
Apr 2, 2009
Messages
12,804
Reaction score
154
Points
123
Kena minta org asli tolong carikan
 

tsf

Active+ Member
Joined
Jun 30, 2010
Messages
3,351
Reaction score
35
Points
30
ada rasanya kawan aku jual dr tmpt keje tapi harga tak tahan la huu
 

anakmalaya

Active+ Member
Joined
Oct 1, 2009
Messages
3,632
Reaction score
47
Points
30
kat jb ade orang jual.. kalau pelihara kucing ni jangan sekali2 pegi mintak lesen kat jabatan hutan sebab gerenti dorang datang rumah rampas kucing tu..

kakak aku ade beli.. tapi hidup 2 bln je sebab cacing dalam badan.. kucing ni susah nak bela.. die punya gurau kasar gile... tak sesuai pelihara di rumah jika ada anak kecil..
 

-RIZUAN-

CG Top Poster Club
Joined
Mar 5, 2008
Messages
20,959
Reaction score
639
Points
161
standby le duit riban2..aritu pakcik aku juak rm3k
 

[email protected]

CG Top Poster Club
Platinum Member
Joined
Jul 16, 2009
Messages
20,561
Reaction score
569
Points
166
agak2 kalau aku buat bisnes nie..ramai x yg nk beli ekh..ramai plak aku tgk berminat dgn kucing nie...ader kang aku suruh bapak aku masuk hutan balik nie...hahahaha....
 
Sponsored Post
Top
Log in Register