BTC USD 58,064.6 Gold USD 1,831.42
Time now: Jun 1, 12:00 AM

Mufti Wilayah keluarkan fatwa HARAM program ESQ

Sponsored Post

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,813
Reaction score
115
Points
73
yeke diharamkan?? huhu..aku alumni ESQ, x sangka plak diharamkan..
 

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,813
Reaction score
115
Points
73
xde spe2 nak komen ke? huhu
 

ZAL77

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2007
Messages
473
Reaction score
0
Points
10
xde spe2 nak komen ke? huhu

ramai member2 aku dah g training ni, sampai nangis2 semasa training:(:)(:)(( coz insaf..........tp kejap je le, lepas 2 bulan perangai kembali ke asal...........huhuhu:):):)
 

iamloco

Super Active Member
Joined
Dec 16, 2008
Messages
9,813
Reaction score
115
Points
73
ramai member2 aku dah g training ni, sampai nangis2 semasa training:(:)(:)(( coz insaf..........tp kejap je le, lepas 2 bulan perangai kembali ke asal...........huhuhu:):):)

hehehehee...ramai mcm tu :">:">:">:">
 

atzai

Active Member
Joined
Aug 10, 2007
Messages
1,277
Reaction score
12
Points
25
ESQ = Emotional + Spritual + Quantas ( Quantum )
Sebuah training untuk membangun kecerdasan emosi dan spiritual...
he he he....kira macam training untuk menajamkan minda anda
contoh macam mana nak dapat aura pada diri anda atau apakah
rahsia disebalik pemikiran anda dan juga bagaimana cara untuk
menarik sesuatu itu bolih berlaku pada diri anda...sebagai contoh

Bolih rujuk website

http://www.e-katahati.org/


MindFocus! untuk ketenangan hidup dan efektifitas doa yang luar biasa.


"Sukses Tanpa Stress"



Training ini akan memberi anda keterampilan yangmembuktikan (scientifically dan experientally) bahwa Otak dan Pikiran yang khusyu' dan ikhlas akan membuat sukses anda menjadi lebih mudah diraih:


Meraih sukses karir dan bisnis lebih cepat

Menghilangkan stress dengan segera

Meningkatkan Emotional Intelligence

Menghadapi masalah responsif bukan reaktif

Merubah krisis menjadi peluang

Mengatasi work-overload dengan lebih rileks

Menghilangkan ketakutan dan kecemasan

Meningkatkan rasa percaya diri

Menambah semangat dan stamina

Meningkatkan konsentrasi dan daya ingat

Menumbuhkan kebiasaan baru yang positif

Memperbesar kemampuan team-work

dan mengasah keunggulan apapun yang anda inginkan
menarik diri anda untuk mencapai cita2 anda...
menarik diri anda untuk mendapat apa yang anda inginkan
menarik diri anda untuk supaya disayangai, dicinta oleh orang lain
dan lain-lain perkara yang anda inginkan

ESQ Training mengajar anda bagaimana untuk fokus kepada sesuatu perkara
melalui dalaman fikiran anda.
 

ZAL77

Fun Poster
Joined
Oct 27, 2007
Messages
473
Reaction score
0
Points
10
training ape ni?maap le xtau

ia more to islamic n mental n fizikal, .........dia akan buat sampai menangis, ingatkan kembali pa yg kita buat sebelum ni, kat ibubapa n org2 lain..........sampai ke tahap member2 aku akan call ibubapa mereka masa tu gak n minta maaf..............sembahyang kita mcm mana, tingkahlaku kita, percakapan kita, dll............
 
Sponsored Post

CG Sponsors




Top
Log in Register