Monoshock yg terbaik utk 135LC?

Recommended Brokers


fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,703
Reaction score
95
Points
30
Aslmkm.. Nak tya saudara2 di sini mengenai monoshock lc. saya bercadang ingin mengganti monoshock motor saya setelah tujuh tahun memakainya tanpa ganti. jd saya nak tya pendapat semua monoshock apa yg terbaik. baru2 ni sy ada tya sebuah kedai, harga bagi kyb monoshock RM 190. agak mahal bg saya, mcm kene tipu pun ade, sbb setahu saya harga dlm lingkungan RM 120. lagipun mcm mane nak beza antara yg ori dan tiruan. mohon tunjuk ajar. Newbie here..
 
Sponsored Post

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,562
Reaction score
279
Points
131
Aku pakai YSS 7 step,beli tahun 2009.Memang best,motor nampak lebih tinggi.
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,703
Reaction score
95
Points
30
owh, harga bape ea bro? camne nak tau ori dgn tiruan?
 

boyz371

CG Top Poster Club
ForexMart Fans
Joined
Aug 24, 2010
Messages
28,562
Reaction score
279
Points
131
owh, harga bape ea bro? camne nak tau ori dgn tiruan?
harga tak ingat la,lama sangat.
Tp masa tu beli dengan budak2 club 135,dapat murah dari kedai la.
Nk cam ori tiruan xpastila,tiruan cepat kong kot.Aku pakai sejak 2009 ok je ni,masih sedap.
 

miezanq

Active Member
Joined
Dec 27, 2011
Messages
1,023
Reaction score
9
Points
30
yss 7 step pun dah ok.. harga pun x berapa mahal.. nak murah lg amik makida.. tp keras skit la..
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,703
Reaction score
95
Points
30
harga tak ingat la,lama sangat.
Tp masa tu beli dengan budak2 club 135,dapat murah dari kedai la.
Nk cam ori tiruan xpastila,tiruan cepat kong kot.Aku pakai sejak 2009 ok je ni,masih sedap.
owh, ok bro, tq
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,703
Reaction score
95
Points
30
yss 7 step pun dah ok.. harga pun x berapa mahal.. nak murah lg amik makida.. tp keras skit la..
itu la. ade gak bt research psl yss 7 step ni. last, bole bagi tau harga x? bkn ape takut kene tipu..
 

AuraSuccess_88

CG Hardcore Club
Platinum Member
Joined
Apr 3, 2010
Messages
69,868
Reaction score
184
Points
528
bagus jugak ada perbincangan kat cini tentang monoshock
 

dzale

Fun Poster
Joined
Jan 22, 2010
Messages
877
Reaction score
1
Points
20
upload la dgn gambir die sekali .,
 
Sponsored Post
Top
Log in Register