Monoshock yg terbaik utk 135LC?

Recommended Brokers


miezanq

Active Member
Joined
Dec 27, 2011
Messages
1,023
Reaction score
9
Points
30
itu la. ade gak bt research psl yss 7 step ni. last, bole bagi tau harga x? bkn ape takut kene tipu..
yss tu dulu aku tanya lebih kurang 120 cmtu.. ikut kedai gak.. kalo makida ni dulu aku beli rm90.. harga sekarang aku x tau.. dah lama x cari barang motor kt kedai spare part.. beli minyak itam pun kt pam minyak jer skang ni.. :p:p:p
 
Sponsored Post

putrazan

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
3,357
Reaction score
10
Points
25
tt lokasi mana ni?

YSS ada 3 jenis yg sy tau lah :
1) fully Adjustable (ada gas tu) - Rm 320 ke atas
2) Adjustable (code kat kotak dia ME)- RM 240 ke atas
3) 7 Step (code kat kotak dia MD) - RM 150 ke atas

dulu pernah pakai YSS ME tu, tapi pakai tak sampai 1thun dah pecah lubang bush dia. skg pakai balik standard ori kayaba

* harga mono tu kalu dapat lagi murah,lagi bagus..
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,734
Reaction score
127
Points
83
7 step ni tggi sikit dr yg asal, aku pakai yg asal enjit je hehe dar last enjit da 2 tahun ok sedap lg
 

enchiksuparman

Fun Poster
Joined
Sep 19, 2013
Messages
111
Reaction score
0
Points
10
terbaekkk nih.... gaji hujung bulan ni get ready la... kita berentapppp
 

putrazan

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
3,357
Reaction score
10
Points
25
7 step ni tggi sikit dr yg asal, aku pakai yg asal enjit je hehe dar last enjit da 2 tahun ok sedap lg
bro,enjit kat mana? aku pun nak enjit ni.. lama tak tgu?
 

anbusan

Super Active Member
Joined
Jan 22, 2006
Messages
7,734
Reaction score
127
Points
83
bro,enjit kat mana? aku pun nak enjit ni.. lama tak tgu?
aku enjit dekat UTM recing, dulu kedai kat area balai setapak tu. skarang da pindah dekat dgn balai gombak

Lot 449-13, Jalan Kerdas 4, Kg Kerdas Batu 5, Jalan Gombak, 53100 Kuala Lumpur.
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,703
Reaction score
95
Points
30
tt lokasi mana ni?

YSS ada 3 jenis yg sy tau lah :
1) fully Adjustable (ada gas tu) - Rm 320 ke atas
2) Adjustable (code kat kotak dia ME)- RM 240 ke atas
3) 7 Step (code kat kotak dia MD) - RM 150 ke atas

dulu pernah pakai YSS ME tu, tapi pakai tak sampai 1thun dah pecah lubang bush dia. skg pakai balik standard ori kayaba

* harga mono tu kalu dapat lagi murah,lagi bagus..
ipoh mari. ade gak tya kyb mono kat satu kedai ni,tauke dia letak harga sampai 190, hangin je satu badan..

yg fully adjustable tu xde tulis pape ke kat kotak dia?
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,703
Reaction score
95
Points
30
7 step ni tggi sikit dr yg asal, aku pakai yg asal enjit je hehe dar last enjit da 2 tahun ok sedap lg
itula, nak try gak merasa pakai yss ni, sbb dah merasa pakai kyb mono ni. yg bole komen pasal kyb mono beliau teramatlah lembut.

skrg ni nak layan corner pun dah takut, sbb dia punya buai tu lain mcm, takut cium jalan pulak.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register