Monoshock yg terbaik utk 135LC?

Recommended Brokers


shah_ae

Legendary Member
Joined
Oct 27, 2008
Messages
14,327
Reaction score
282
Points
131
cari kat kedai sparepart sentul,chow kit pun lebih kurang je harge...
bagi aku pakai yg standard le terbaik...
 
Sponsored Post

putrazan

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
3,357
Reaction score
10
Points
25
ipoh mari. ade gak tya kyb mono kat satu kedai ni,tauke dia letak harga sampai 190, hangin je satu badan..

yg fully adjustable tu xde tulis pape ke kat kotak dia?
yg fully adjustable tu ada tabung gas besar terkeluar tu.. tidak tahu lah apa product code dia.
tapi yg pasti, YSS ni akan gayat bila corner sbb tggi.
dan yg best, snang nak panjat divider sbb motor jadi tggi takde sangkut.. hahahaa
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,707
Reaction score
95
Points
30
yg fully adjustable tu ada tabung gas besar terkeluar tu.. tidak tahu lah apa product code dia.
tapi yg pasti, YSS ni akan gayat bila corner sbb tggi.
dan yg best, snang nak panjat divider sbb motor jadi tggi takde sangkut.. hahahaa
hmm gayat?? tapi x "membuai" kan bro?
 

putrazan

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
3,357
Reaction score
10
Points
25
hmm gayat?? tapi x "membuai" kan bro?
tak membuai, tapi gayat jelah... tapi lama2 bawak, biasalah..
awak trylah bawak motor lc member2 yg dah pakai.. rasa dulu, nnti takde terkejut gayat.. hahahaaa
 

orang_terbang

Fun Poster
Joined
Jun 23, 2012
Messages
487
Reaction score
2
Points
15
Kayaba Adjustable...spring merah. aku beli dlm 130-150 cmtu tak brp ingt. Mantap..jauh lebih bagus dr spring KYB standard lc.
 

putrazan

Active+ Member
Joined
Oct 10, 2010
Messages
3,357
Reaction score
10
Points
25
Kayaba Adjustable...spring merah. aku beli dlm 130-150 cmtu tak brp ingt. Mantap..jauh lebih bagus dr spring KYB standard lc.
tinggi dia sama dgn kyb standard tu tak?
lokasi harga tu beli kat mana bro
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,707
Reaction score
95
Points
30
tak membuai, tapi gayat jelah... tapi lama2 bawak, biasalah..
awak trylah bawak motor lc member2 yg dah pakai.. rasa dulu, nnti takde terkejut gayat.. hahahaaa
ok bro, thx for the info..
 

fuhrer_69

Active Member
Joined
Sep 18, 2013
Messages
1,707
Reaction score
95
Points
30
Kayaba Adjustable...spring merah. aku beli dlm 130-150 cmtu tak brp ingt. Mantap..jauh lebih bagus dr spring KYB standard lc.
pernah gak dgr pasal kyb spring merah, tapi dgr2 mcm tu je la. dah bole g survey da kat kedai ni samada yss or kyb spring merah ni.. :D
 

esssymanex

Active Member
Joined
Feb 12, 2007
Messages
1,191
Reaction score
16
Points
35
beli kt tt jaya seksyen 7 shah alam dkt uitm pintu blkg

tinggi sama dgn standard
Aku pakai Kayaba Adjustable tu, motor tu jd tinggi sikit dr standard. Spring lagi keras. layan corner mmg terbaik la haha. Aku tukar thn lps 180 siap pasang. Tp spring warna kuning daaa.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register