Modus Operandi Tuan Hj Annuar Abdul Aziz muncul semula.

Recommended Brokers


neocortex

Active Member
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,343
Reaction score
75
Points
30
Hari ni saya berkunjung kerumah seorang kawan.
Dia pun bersembang la pasal Global Peace Loving Family (GPLF).
Memula tak ambil pusing sangat la sebab ingatkan tiada kaitan dengan saya.
Tapi khuatir yang kalau-kalau dia akan akhirnya tertipu.
Semua apa yang disampaikan disini adalah lebih kepada peringatan dan perkongsian sahaja.

Jika member CG biasa menggunakan jalan Bentong-Raub, tentunya bebaru ni akan perasan dengan satu kawasan ladang durian yang 'meriah' sebelah kiri dari Raub, sebelah kanan dari Bentong.
Maaf saya tak dapat sertakan gambar kerana tak ada kemudahan untuk snap tempat tu. Google pun tak jumpa.

Tempat ni 'mempromosi' Global Peace Loving Family (GPLF).
Cuma kali ni bukan RM6,500 sama cam 3A.
Tetapi RM2,700 dengan pulangan RM34,000 untuk hasil 'pelaburan' 3 tahun dengan dorang.

Disini disertakan hasil carian pakcik Google berkenaan MO dorang.
http://www.globalpeacelf.com/
http://pramleeelvis.com/2012/05/13/may-13th-every-year-a-good-day-to-review-all-the-malaysian-crooksbad-hearts-peoplecheaters-and-anyone-that-have-niat-or-intentions-to-bluffcheat-and-cause-miseries-especially-financiall/
http://gplf.blogspot.com/YOURLINKHERE

Ni hasil carian siapakah Haji Anuar. Kalau bukan, mohon pembetulan.


Sumber - http://mizan-mylifestory.blogspot.com/2009/12/global-peace-loving-family.html
 
Sponsored Post

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
Haji Anuar ni mmg 3A dulu..
Pak Mertua Vivy fashion Valet tu..
 

bonneyan13

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2009
Messages
498
Reaction score
4
Points
15
yg pelik dan jadi persoalan di sini,
kenapa penganjur masih bebas meneruskan program sebegini ye?
3A /dana teroka lah(klu tak silap) ......skrg ni yg ni plk!
 

neocortex

Active Member
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,343
Reaction score
75
Points
30
Sesiapa yang mempunyai pengalaman peribadi mohon share disini berkenaan dorang-dorang ni.
 

bonneyan13

Fun Poster
Joined
Oct 28, 2009
Messages
498
Reaction score
4
Points
15
Sesiapa yang mempunyai pengalaman peribadi mohon share disini berkenaan dorang-dorang ni.
secara langsung(sendiri) tak de.
cuma pengalaman seorg kwn yg terlibat dgn pelaburan 3A tu.
tp mmg memberi kesan pd saya sbb kwn tu melabur dgn meminjam duit dr saya.
waktu meminjam dgn saya " aku pinjam 3 bulan je "
3 bulan? skrg ni dah lbh 3 tahun!
abuk pun tak de!
 

PiYuk

Active+ Member
Joined
Sep 15, 2008
Messages
3,916
Reaction score
4
Points
25
secara langsung(sendiri) tak de.
cuma pengalaman seorg kwn yg terlibat dgn pelaburan 3A tu.
tp mmg memberi kesan pd saya sbb kwn tu melabur dgn meminjam duit dr saya.
waktu meminjam dgn saya " aku pinjam 3 bulan je "
3 bulan? skrg ni dah lbh 3 tahun!
abuk pun tak de!
yg xbest H anak beranak hidup mewah kaya raya :(scam
 

neocortex

Active Member
Joined
Jun 11, 2012
Messages
2,343
Reaction score
75
Points
30
Dalam post #1 TT, ada lokasi dimana mereka promote GPLF dengan giat.
Sesiapa yang berkenaan nak cuba korek tembelang dorang ni boleh la singgah.
Tiap ujung minggu ada jamu-jamu.
Siap ada lucky draw lagi untuk setiap pembelian Rm100.
 
Sponsored Post
Top
Log in Register